Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Hilversumse W.V. De Sporthaven

Hilversumse W.V. De Sporthaven

De jachthaven van Hilversumse W.V. De Sporthaven ligt aan het begin van het Hilversumse Kanaal. Deze kleine haven is geopend van 1 mei tot 1 oktober en biedt een goede uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.

Voor passanten is er altijd wel een plekje beschikbaar in de jachthaven. Hierdoor kunt u voor één of meerdere dagen in de haven verblijven. Westwaarts vindt u wateren als De Vecht, De Nes, Wijde Blik, Loenderveense Plas en Vuntus.

In de haven zijn sanitaire voorzieningen en elektriciteit aanwezig, evenals een wasmachine en droger. Daarnaast zijn er fietsen beschikbaar om de omgeving te verkennen. Op het terrein vindt u ook een gezellig clubhuis. Er is een havenmeester aanwezig tussen 09.00 uur tot 11.00 uur en 16.00 uur tot 18.00 uur. Naast de haven vindt u restaurant, de dichtstbijzijnde supermarkt vindt u op 10 minuten lopen.

Uw ervaringen over de jachthaven van Hilversumse W.V. De Sporthaven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt