Vreelandseweg 54

1216CH Hilversum

+31-85-500-8707

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Uw ervaringen over Hilversumse W.V. De Sporthaven in Hilversum delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Kees
Prima

Hilversumse W.V. De Sporthaven

De jachthaven van Hilversumse W.V. De Sporthaven ligt aan het begin van het Hilversumse Kanaal. Deze kleine haven is geopend van 1 mei tot 1 oktober en biedt een goede uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.

Voor passanten is er altijd wel een plekje beschikbaar in de jachthaven. Hierdoor kunt u voor één of meerdere dagen in de haven verblijven. Westwaarts vindt u wateren als De Vecht, De Nes, Wijde Blik, Loenderveense Plas en Vuntus.

In de haven zijn sanitaire voorzieningen en elektriciteit aanwezig, evenals een wasmachine en droger. Daarnaast zijn er fietsen beschikbaar om de omgeving te verkennen. Op het terrein vindt u ook een gezellig clubhuis. Er is een havenmeester aanwezig tussen 09.00 uur tot 11.00 uur en 16.00 uur tot 18.00 uur. Naast de haven vindt u restaurant, de dichtstbijzijnde supermarkt vindt u op 10 minuten lopen.

Uw ervaringen over de jachthaven van Hilversumse W.V. De Sporthaven delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt