havenbuurt 22

1156AM Marken

+31-85-500-8844

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Restaurant
Havenmeester
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Haven van Marken (gratis ligplaatsen) in Marken delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Naast 18,- voor 1 nacht te moeten betalen, moesten we ook nog 0,50 per x voor de wc en 1,- per x voor de douches betalen. Om 22:00 s avonds stonden we al voor n dichte deur voor de douches èn wc. Een heads up of n bordje op de deur van t sanitair, wat overigens niet echt schoon is, zou fijn zijn. De gratis kade is zonder stroom, dus niet handig voor velen. Zonde.
Gijs
Deze zomer een nacht gelegen. Een waanzinnig mooie plek, gezwommen bij het strandje vlakbij, lekker op terras gezeten (toen het nog kon) en aan boord gegeten. Sanitair is basic maar ok, wel handig om te informeren van hoe laat tot hoe laat het open is. Dat zegt de havenmeester er niet bij en 's nachts is het dicht.
Anoniem
Hele mooie plek. Midden in de historische havenkom van marken. Inclusief prima faciliteiten zonder liggeld!

Haven van Marken (gratis ligplaatsen)

5.0 van 5 (3 beoordelingen)

In de haven van het pittoreske Marken kunt u gratis liggen in de kom aan de binnenzijde, tegenover het havenkantoor. Deze ligplaatsen worden u ter beschikking gesteld door Rijkswaterstaat.

Marken is een oud Zuiderzee eiland dat sfeer ademt tot en met. In de zomer kan het er vol zijn met bezoekers, maar dat maakt het er alleen maar gezelliger op. De ligplaatsen beschikken niet over water en stroom, maar er is wel sanitair aanwezig en een havenmeester.

Rondom de ligplakken langs de kade (waar u in het hoogseizoen wel af en toe in een 'pakje' zult liggen), bevinden zich prima restaurants en cafes. Ook is er een veerverbinding met Volendam.

Vooraf reserveren is niet noodzakelijk, er is altijd plek!


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt