Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Haven van Marken (gratis ligplaatsen)

5 van 5 (1 beoordelingen)

Haven van Marken (gratis ligplaatsen)

5 van 5 (1 beoordelingen)

In de haven van het pittoreske Marken kunt u gratis liggen in de kom aan de binnenzijde, tegenover het havenkantoor. Deze ligplaatsen worden u ter beschikking gesteld door Rijkswaterstaat.

Marken is een oud Zuiderzee eiland dat sfeer ademt tot en met. In de zomer kan het er vol zijn met bezoekers, maar dat maakt het er alleen maar gezelliger op. De ligplaatsen beschikken niet over water en stroom, maar er is wel sanitair aanwezig en een havenmeester.

Rondom de ligplakken langs de kade (waar u in het hoogseizoen wel af en toe in een 'pakje' zult liggen), bevinden zich prima restaurants en cafes. Ook is er een veerverbinding met Volendam.

Vooraf reserveren is niet noodzakelijk, er is altijd plek!

Beschikbare ligplaatsen voor passanten (1)

Lengte* Breedte* Diepte* Water Stroom Prijs (per dag) incl. BTW
Ligplaats Kind 0-4jr. Per kind Per pers.
20 10 5 € 0.00 gratis gratis gratis Boek nu

* - in meters

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt