Huigsloterdijk 400

2158LS Buitenkaag

+31-85-500-8618

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Havenmeester
Beveiligde steigers
Tankstation
Uw ervaringen over Bootstalling Van der Wansem Service Center BV in Buitenkaag delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Bootstalling Van der Wansem Service Center BV

De bootstalling van Van der Wansem Service Center BV is gelegen in Buitenkaag, Noord-Holland. U kunt er naast de stalling van uw boot ook terecht voor gevarieerde werkzaamheden aan uw boot.

U vindt de stalling aan de Kagerplassen bij de pont naar Kaag-eiland. Via de Dieperpoel kunt zuidelijk u naar de Kagerplassen varen, of noordelijk naar onder meer de Westeinderplassen.

Van der Wansem beschikt over een moderne loods waar boten
van maximaal 8 meter gestald kunnen worden (maximaal 2500 kg). Naast winsterstalling kunt u bij het bedrijf terecht voor hijswerkzaamheden, onderwaterschip afspuiten onder hoge druk en eventuele huur van de bok. Buiten bevindt zich ook een tankstation voor diesel, benzine en mengsmering.

Uw ervaringen over de bootstalling van Van der Wansem Service Center BV delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt