Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Van der Wansem Service Center BV

Bootstalling Van der Wansem Service Center BV

De bootstalling van Van der Wansem Service Center BV is gelegen in Buitenkaag, Noord-Holland. U kunt er naast de stalling van uw boot ook terecht voor gevarieerde werkzaamheden aan uw boot.

U vindt de stalling aan de Kagerplassen bij de pont naar Kaag-eiland. Via de Dieperpoel kunt zuidelijk u naar de Kagerplassen varen, of noordelijk naar onder meer de Westeinderplassen.

Van der Wansem beschikt over een moderne loods waar boten
van maximaal 8 meter gestald kunnen worden (maximaal 2500 kg). Naast winsterstalling kunt u bij het bedrijf terecht voor hijswerkzaamheden, onderwaterschip afspuiten onder hoge druk en eventuele huur van de bok. Buiten bevindt zich ook een tankstation voor diesel, benzine en mengsmering.

Uw ervaringen over de bootstalling van Van der Wansem Service Center BV delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt