Oosteinderweg 123

1432AH Aalsmeer

+31-85-500-8132

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling Heemhorst Watersport in Aalsmeer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Bootstalling Heemhorst Watersport

In Aalsmeer vindt u de bootstalling van Heemhorst Watersport. Naast winterstalling kunt u hier terecht voor onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan boten en de motoren.

U vindt de bootstalling aan de Ringvaart van de Haarlemmermeer. De scheepswerf is eveneens goed bereikbaar met de auto. Te water kunt u vanuit hier onder meer naar plaatsen en natuurgebieden varen als de Grote Poel, Amsterdam en de Loosdrechtse Plassen.

De stalling- en onderhoudsfaciliteiten van de werf hebben capaciteit voor enkel honderden schepen. Het winterstallingseizoen loopt van 1 oktober tot 1 april.

Uw ervaringen over de bootstalling van Heemhorst Watersport in Aalsmeer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt