Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Heemhorst Watersport

Bootstalling Heemhorst Watersport

In Aalsmeer vindt u de bootstalling van Heemhorst Watersport. Naast winterstalling kunt u hier terecht voor onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan boten en de motoren.

U vindt de bootstalling aan de Ringvaart van de Haarlemmermeer. De scheepswerf is eveneens goed bereikbaar met de auto. Te water kunt u vanuit hier onder meer naar plaatsen en natuurgebieden varen als de Grote Poel, Amsterdam en de Loosdrechtse Plassen.

De stalling- en onderhoudsfaciliteiten van de werf hebben capaciteit voor enkel honderden schepen. Het winterstallingseizoen loopt van 1 oktober tot 1 april.

Uw ervaringen over de bootstalling van Heemhorst Watersport in Aalsmeer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt