Wijkse Bol 4

4261AM Wijk en Aalburg

+31-85-500-8741

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Beveiligde steigers
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven WZV Trident in Wijk en aalburg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven WZV Trident

De jachthaven van de Wijkse Zeilvereniging Trident ligt in het plaatsje Wijk en Aalburg, in een dode arm van de Maas. Fraaie vaarwateren en historische vestingsteden zijn enkele oogstrelende hoogtepunten in deze streek.

U vindt de haven midden in het rivierenland nabij Heusden en Woudrichem. Aan de Maas komt u in de omgeving van de haven mooie strandjes en rustige plekjes tegen om te genieten van de weelderige natuur.

In de haven vindt u ca. 100 ligplaatsen. Passanten zijn van harte welkom. Qua voorzieningen vindt u elektra op de steigers, drinkwater en sanitair. Daarnaast is er een Picknickplaats en speelweide en zijn er leenfietsen aanwezig om boodschappen te doen of de omgeving te verkennen. Winkels en horeca vindt u op loopafstand van de haven.

Uw ervaringen over de jachthaven van de Wijkse Zeilvereniging Trident delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt