Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WZV Trident

Jachthaven WZV Trident

De jachthaven van de Wijkse Zeilvereniging Trident ligt in het plaatsje Wijk en Aalburg, in een dode arm van de Maas. Fraaie vaarwateren en historische vestingsteden zijn enkele oogstrelende hoogtepunten in deze streek.

U vindt de haven midden in het rivierenland nabij Heusden en Woudrichem. Aan de Maas komt u in de omgeving van de haven mooie strandjes en rustige plekjes tegen om te genieten van de weelderige natuur.

In de haven vindt u ca. 100 ligplaatsen. Passanten zijn van harte welkom. Qua voorzieningen vindt u elektra op de steigers, drinkwater en sanitair. Daarnaast is er een Picknickplaats en speelweide en zijn er leenfietsen aanwezig om boodschappen te doen of de omgeving te verkennen. Winkels en horeca vindt u op loopafstand van de haven.

Uw ervaringen over de jachthaven van de Wijkse Zeilvereniging Trident delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt