ieuwe Maasdijk 3

5256NX Heusden

+31-85-500-8361

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Uw ervaringen over Watersportvereniging Heusden in Heusden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Watersportvereniging Heusden

De jachthaven van Watersportvereniging Heusden ligt aan de idyllische vestingstad Heusden, langs de Maas. Het is een aantrekkelijke omgeving voor watersporters en zij die van rust en natuur willen genieten.

U vindt de haven aan de noordzijde van Heusden. Deze is via de Bergsche Maas te bereiken aan de Rijksvluchthaven. De historische vestingstad bevind zich op loopafstand van de haven waar u gezellige horecagelegenheden en winkels vindt.

In de haven zijn meer 300 ligplaatsen, waarvan 50 permanent voor passanten beschikbaar zijn. Daarvan bevinden zich 30 in de stadshaven en 20 aan de noordsteiger (steiger 8). In de stadshaven is helaas géén stroom of water aanwezig. In het havenkantoor, dat aan de walkant staat op een ponton, vindt u sanitaire voorzieningen, wasmachines en drogers. Het terrein is afgesloten met een barcodekaart.

Uw ervaringen over de Jachthaven Watersportvereniging Heusden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt