Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Watersportvereniging Heusden

Watersportvereniging Heusden

De jachthaven van Watersportvereniging Heusden ligt aan de idyllische vestingstad Heusden, langs de Maas. Het is een aantrekkelijke omgeving voor watersporters en zij die van rust en natuur willen genieten.

U vindt de haven aan de noordzijde van Heusden. Deze is via de Bergsche Maas te bereiken aan de Rijksvluchthaven. De historische vestingstad bevind zich op loopafstand van de haven waar u gezellige horecagelegenheden en winkels vindt.

In de haven zijn meer 300 ligplaatsen, waarvan 50 permanent voor passanten beschikbaar zijn. Daarvan bevinden zich 30 in de stadshaven en 20 aan de noordsteiger (steiger 8). In de stadshaven is helaas géén stroom of water aanwezig. In het havenkantoor, dat aan de walkant staat op een ponton, vindt u sanitaire voorzieningen, wasmachines en drogers. Het terrein is afgesloten met een barcodekaart.

Uw ervaringen over de Jachthaven Watersportvereniging Heusden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt