Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Neptunus Koornwaard

5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven Neptunus Koornwaard

5 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven Koornwaard is de 'Buitenhaven'. De andere locatie is de haven in de Koornwaard, een voormalige zandwinplas aan de Maas nabij Empel. De toegang tot deze prachtige haven midden in de natuur ligt tegenover de kilometerpaai 215, iets stroomaf van Gewande.

Uw ervaringen over Jachthaven Neptunus Koornwaard in Den Bosch delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Bekijk alle reviews en informatie en reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl

Beschikbare ligplaatsen voor passanten (7)

Lengte* Breedte* Diepte* Water Stroom Prijs (per dag) incl. BTW
Ligplaats Kind 0-4jr. Per kind Per pers.
6 2.5 3 € 6.60 gratis gratis gratis Boek nu
7 2.5 3 € 7.70 gratis gratis gratis Boek nu
8 3 3 € 8.80 gratis gratis gratis Boek nu
9 3.5 3 € 9.90 gratis gratis gratis Boek nu
10 4 3 € 11.00 gratis gratis gratis Boek nu
11 5 3 € 12.10 gratis gratis gratis Boek nu
12 5 3 € 13.20 gratis gratis gratis Boek nu

* - in meters

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt