Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Vlije

Jachthaven De Vlije

Mensen die van rust houden zijn bij De Vlije op de juiste plek !

Jachthaven De Vlije is een zeer rustige haven met nieuwe toiletten en douches. De passantenplaatsen worden aangegeven door gele bordjes. Voor de kinderen is er een speeltuintje. Faciliteiten zoals winkels zijn er niet, maar wel zijn op ongeveer 2 km loopafstand een pannenkoekhuis en een gezellig eetcafé te vinden. Fietsen zijn beschikbaar op de haven; daarmee kunt u over de rustige polderwegen een fietsroute volgen langs diverse bezienswaardigheden. Een wandeling in de mooie natuur van de Dintelse Gorzen ( Dintelse Gorzen | Natuurmonumenten ) is de moeite waard , maar ga ook eens bij de sluizen kijken, waar u ook een hapje of drankje kunt nuttigen.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt