Heensedijk 57

4655AL De Heen

+31-85-500-8324

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven De Schapenput in De heen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Dirk
Na een aanvaring naar hier gesleept. Heel goede opvang, meteen ons zeiljachtje uit het water gehaald voor controle. 1 nachtje, daarna terug richting Bruinisse. Mooi gelegen jachthaven, bijzonder vriendelijke havenmeester(es) en personeel, kraaknetjes! Om terug te komen.
Lian
Relaxte goed verzorgde jachthaven met erg gemotiveerde en vriendelijke havenmeesteres, altijd gezellig om 1 of 2 keer per seizoen de markroute mee af te sluiten, lekker in de dichtbij de haven alleen voor boodschappen moet je wel ff op de fiets
Anjo
Hele fijne rustige jachthaven, waar je heerlijk een hapje kunt eten vlakbij. Schone nette voorzieningen en vriendelijke havenmeesters. Veilig gevoel met ‘s avonds de hekken die op slot gaan. Als je zin hebt is er een leuke finse kota met prachtig uitzicht te gebruiken om te bbqen.

Jachthaven De Schapenput

De gezellige jachthaven ligt bij het dorpje de Heen in West-Brabant. Het is een landelijk gelegen jachthaven aan de Steenbergse Vliet, 3 kilometer van het Volkerak Zoommeer. Het is een particuliere haven met een capaciteit van 150 ligplaatsen.
De naam de Schapenput is ontleend aan de naam van het perceel waarop de haven gevestigd is. Vroeger was er een laagte in het perceel waarin water stond en waaruit de dieren konden drinken, dit noemde men “de Schapenput”.
De jachthaven is gelegen in het land van Merijntje Gijzen bij het rustieke dorpje de Heen.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt