Bandijk 2

4521NT Werkendam

+31-85-500-8730

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven De Steur in Werkendam delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

pieter
mooie jachthaven en word netjes geholpen en denken mee.
pieter
mooie jachthaven en word netjes geholpen en denken mee.
John
Hier moet je niet wezen , zeer asociale mensen

Jachthaven De Steur

5.0 van 5 (5 beoordelingen)

Jachthaven Steur is gelegen aan het Steurgat in het Noord-Brabantse plaatsje Werkendam. Op de grens van het nationaal park de Biesbosch vindt u hier zowel natuurschoon als vaarwateren naar diverse mooie dorpen en steden.

U vindt de jachthaven aan de zuidwestkant van Werkendam, net ten zuiden van de kruising Bandijk/Steurgat. Direct ten noorden van de sluis vaart u de Nieuwe Merwede op, waar u pitoreske plaatsen als Gorinchem en Woudrichem kunt aandoen. Zuidelijk vanuit de haven vaart u het Steurgat uit, waar u zich direct in de Bieschbosch bevindt.

In de haven is plaats voor 135 boten. Boten met een maximale lengte van 15m kunnen in boxen aanmeren, maar er zijn aan de kop van steigers ook enkele ligplaatsen beschikbaar voor grotere schepen. De steigers zijn voorzien van elektriciteitsaansluitingen en watertappunten. Op het haventerrein zijn toiletten en douches aanwezig. Nabij de haven vindt u café De Steur waar u terecht kunt voor hapjes en drankjes.

Uw ervaringen over Jachthaven De Steur delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt