Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven De Steur

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven De Steur

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Steur is gelegen aan het Steurgat in het Noord-Brabantse plaatsje Werkendam. Op de grens van het nationaal park de Biesbosch vindt u hier zowel natuurschoon als vaarwateren naar diverse mooie dorpen en steden.

U vindt de jachthaven aan de zuidwestkant van Werkendam, net ten zuiden van de kruising Bandijk/Steurgat. Direct ten noorden van de sluis vaart u de Nieuwe Merwede op, waar u pitoreske plaatsen als Gorinchem en Woudrichem kunt aandoen. Zuidelijk vanuit de haven vaart u het Steurgat uit, waar u zich direct in de Bieschbosch bevindt.

In de haven is plaats voor 135 boten. Boten met een maximale lengte van 15m kunnen in boxen aanmeren, maar er zijn aan de kop van steigers ook enkele ligplaatsen beschikbaar voor grotere schepen. De steigers zijn voorzien van elektriciteitsaansluitingen en watertappunten. Op het haventerrein zijn toiletten en douches aanwezig. Nabij de haven vindt u café De Steur waar u terecht kunt voor hapjes en drankjes.

Uw ervaringen over Jachthaven De Steur delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt