Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

De Scheepsbouwers Maritiem

5 van 5 (2 beoordelingen)

De Scheepsbouwers Maritiem

5 van 5 (2 beoordelingen)

De nieuwe haven (opgeleverd in 2011) ligt in de Brabantse Biesbosch en heeft ligplaatsen voor 25 jachten, tot 15 meter scheepslengte, en beschikt over alle voorzieningen die u als watersporter nodig heeft: walaansluiting 16 amp, watertappunt, WIFI draadloos internet en voldoende parkeergelegenheid op eigen (afgesloten) terrein. Bovendien biedt de haven u de mogelijkheid voor een overdekte parkeergelegenheid voor een langere periode.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt