Scheepswerf 1

5256PL Heusden

+31-85-500-8813

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Beveiligde steigers
Uw ervaringen over Bootstalling Nautical Services Heusden in Heusden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Stallingsbedrijf

Bootstalling Nautical Services Heusden

De bootstalling van Nautical Services Heusden vindt u op de meer dan 100 jaar oude Verolme werf, aan de periferie van de oude vestingstad Heusden. Naast winterstalling kan het bedrijf uitvoering van gehele of gedeeltelijke refits verzorgen.

Nabij vindt u Jachthaven De Wiel, die tevens onderdeel uitmaakt van Nautical Services Heusden. Met 15.000 vierkante meter binnen- en buitenstalling is er volop ruimte voor winterberging. Met de zeer moderne kranen, botenwagens, steigers,bokken en overig materieel kan zorgvuldig en efficiënt worden gewerkt.

Er is een Travellift met een capaciteit van 65 ton aanwezig, evenals drie radiografisch bestuurde botenwagens tot 50 ton en passende bokken voor elk type schip. Afmeren is gemakkelijk aan de moderne steigers in een beschutte kom direct aan de Maas.

Uw ervaringen over de bootstalling van Nautical Services Heusden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt