Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Bootstalling Nautical Services Heusden

Bootstalling Nautical Services Heusden

De bootstalling van Nautical Services Heusden vindt u op de meer dan 100 jaar oude Verolme werf, aan de periferie van de oude vestingstad Heusden. Naast winterstalling kan het bedrijf uitvoering van gehele of gedeeltelijke refits verzorgen.

Nabij vindt u Jachthaven De Wiel, die tevens onderdeel uitmaakt van Nautical Services Heusden. Met 15.000 vierkante meter binnen- en buitenstalling is er volop ruimte voor winterberging. Met de zeer moderne kranen, botenwagens, steigers,bokken en overig materieel kan zorgvuldig en efficiënt worden gewerkt.

Er is een Travellift met een capaciteit van 65 ton aanwezig, evenals drie radiografisch bestuurde botenwagens tot 50 ton en passende bokken voor elk type schip. Afmeren is gemakkelijk aan de moderne steigers in een beschutte kom direct aan de Maas.

Uw ervaringen over de bootstalling van Nautical Services Heusden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt