Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WSC Poseidon

Jachthaven WSC Poseidon

Jachthaven WSV Poseidon is zeer rustig. Deze vereniging bestaat sinds 1965 en telt nu ongeveer 60 leden. De haven is door zelfwerkzaamheid van de leden tot stand gekomen en wordt ook zo onderhouden.

De huidige jachthaven is vanaf 1996 aangelegd, nadat de oude jachthaven te klein was geworden. Verder uitbaggeren en de oude jachthaven vergroten had geen enkele zin en was veel te kostbaar.
Het haventerrein wordt volledig in eigen beheer door de leden onderhouden en diverse commissies zetten zich in voor de organisatie, uitvoering en ondersteuning van diverse activiteiten.

De jachthaven met ligging aan de Limburgse Maas, is een aantrekkelijke uitvalsbasis voor de pleziervaart naar de noordelijke en zuidelijke routes.

Uw ervaringen over Jachthaven WSV Poseidon delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt