Ondersteweg 5

5995PS Kessel

+31-85-500-8530

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven WSC Poseidon in Kessel delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven WSC Poseidon

Jachthaven WSV Poseidon is zeer rustig. Deze vereniging bestaat sinds 1965 en telt nu ongeveer 60 leden. De haven is door zelfwerkzaamheid van de leden tot stand gekomen en wordt ook zo onderhouden.

De huidige jachthaven is vanaf 1996 aangelegd, nadat de oude jachthaven te klein was geworden. Verder uitbaggeren en de oude jachthaven vergroten had geen enkele zin en was veel te kostbaar.
Het haventerrein wordt volledig in eigen beheer door de leden onderhouden en diverse commissies zetten zich in voor de organisatie, uitvoering en ondersteuning van diverse activiteiten.

De jachthaven met ligging aan de Limburgse Maas, is een aantrekkelijke uitvalsbasis voor de pleziervaart naar de noordelijke en zuidelijke routes.

Uw ervaringen over Jachthaven WSV Poseidon delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt