Eindweg 6

6071NX Swalmen

+31-85-500-8831

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven WSV Ascloa in Swalmen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Ukkie
Super haven...geen gedoe...gewoon heerlijk liggen. Kan veel in overleg. Fijne mix van eigen mensen en passanten. En wil je fietsen??....fantastisch!
Heshusius
Kun u me bellen zoek een ligplaats voor mijn boot van 8 meter 0687126207
Anoniem
Zeer mooie omgeving. Mooi clubhuis met goede voorzieningen. Jammer dat de haven zeilers de voorkeur geven boven motorbootvaarders voor een vaste ligplaats.

Jachthaven WSV Ascloa

4.0 van 5 (3 beoordelingen)

Jachthaven WSV Ascloa ligt aan een oude Maasarm in Asselt, dat onder meer bekend is om het 'Rozenkerkje.' De haven ligt in het meest noordelijke deel van de midden Limburgse Maasplassen aan de rand van de Maasvallei en het Swalmdal. Na het 'rechtrekken' van de rivier is hier door ontgronding ten behoeve van de grindwinning een ca 150 ha. groot watersportgebied ontstaan.

De haven telt 200 moderne ligplaatsen, gelijkelijk verdeeld over Nederlandse- en Duitse watersporters. Middelpunt is het aan de Eindweg gelegen gastvrije clubhuis 'De Stuurhut'.

Er zijn diverse passanten steigers. De haven beschikt over een eigen clubkraan voor boten tot 2000 kg. Voor boten boven 2 ton komt een mobiele kraan. Ook is er een slibhelling. De haven is geopend van 1 april tot 1 november.

Uw ervaringen over Jachthaven WSV Ascloa delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt