Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

WSV Hanssum

5 van 5 (2 beoordelingen)

WSV Hanssum

5 van 5 (2 beoordelingen)

Welkom bij WSV Hanssum.

De haven is gelegen in de vroegere gemeente Neer, nu deel uitmakend van de gemeente Leudal. Het is een verenigingshaven die in stand gehouden wordt door vrijwilligers.

Mocht u de haven aandoen dan zal de haven zijn best doen het u naar uw zin te maken.

De haven biedt u een mooie ligplaats aan een ruim grasveld met uitzicht over de haven en eventueel over de Maas. De ligplaatsen zijn voorzien van water en stroom. Uiteraard kunt u gebruik maken van de faciliteiten van het clubgebouw.

Zolang er leden van de vereniging aanwezig zijn, bent u als passant of campergast van harte welkom in het gezellige clubgebouw voor een drankje en gezellig samenzijn.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt