Hanssum 40

6086BV Neer

+31-85-500-8840

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Afvalstation
Toiletten
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over WSV Hanssum in Neer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Coen janssen
Voor ons is het altijd een tussenstop onderweg naar huis, top haventje met een erg leuke graskant voor passanten, goede voorzieningen en heerlijk rustig liggen. Zeer zeker een aanrader, neem ook eens het pontje naar de overkant van de maas om daar rond te fietsen.
Anoniem
Super haven, rustig, efficient uitgerust, mooi zicht op Maas vanop graskant, mooie omgeving, vriendelijke havenmeester. Een aanrader!
Anoniem
Wat was het weer gezellig :)

WSV Hanssum

5.0 van 5 (3 beoordelingen)

Welkom bij WSV Hanssum.

De haven is gelegen in de vroegere gemeente Neer, nu deel uitmakend van de gemeente Leudal. Het is een verenigingshaven die in stand gehouden wordt door vrijwilligers.

Mocht u de haven aandoen dan zal de haven zijn best doen het u naar uw zin te maken.

De haven biedt u een mooie ligplaats aan een ruim grasveld met uitzicht over de haven en eventueel over de Maas. De ligplaatsen zijn voorzien van water en stroom. Uiteraard kunt u gebruik maken van de faciliteiten van het clubgebouw.

Zolang er leden van de vereniging aanwezig zijn, bent u als passant of campergast van harte welkom in het gezellige clubgebouw voor een drankje en gezellig samenzijn.Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt