Paesplasweg 10

6591MH Gennep

+31-85-500-8068

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Beveiligde steigers
Speeltuin
Toiletten
Wastafels
Uw ervaringen over Watersportclub De Paesplas in Gennep delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Gerwin en Jannie
Wat een super fijne haven. Gastvrije mensen en het sanitair een 10 met een griffel kan niet beter. Wij komen zeker weer als we in de buurt zijn.

Watersportclub De Paesplas

De jachthaven van Watersportclub de Paesplas is gelegen aan het gelijknamige water in Gennep. De haven is rustig en omgeven door veel natuurlijk groen.

Met de auto is de haven goed te bereiken vana f de N271 (Rijksweg langs Gennep).Bij de haven is voldoende parkeergelegenheid. Vanuit de haven vaart u eenvoudig de Maas op. Ten noorden vindt u plaatsen als Cuijck, Malden en Nijmegen, ten zuiden Arcen en Venlo.

De verenigingshaven beschikt over 90 ligplaatsen. Er is een nieuwe aanlegkade waar passanten maximaal 7 dagen een ligplaats kunnen nemen. Er is elektra op de steigers aanwezig, toiletten en douches, een kinderspeeltuin, fietsen en een prachtige plek om te barbecueën.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.C. De Paesplas delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt