Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Watersportclub De Paesplas

Watersportclub De Paesplas

De jachthaven van Watersportclub de Paesplas is gelegen aan het gelijknamige water in Gennep. De haven is rustig en omgeven door veel natuurlijk groen.

Met de auto is de haven goed te bereiken vana f de N271 (Rijksweg langs Gennep).Bij de haven is voldoende parkeergelegenheid. Vanuit de haven vaart u eenvoudig de Maas op. Ten noorden vindt u plaatsen als Cuijck, Malden en Nijmegen, ten zuiden Arcen en Venlo.

De verenigingshaven beschikt over 90 ligplaatsen. Er is een nieuwe aanlegkade waar passanten maximaal 7 dagen een ligplaats kunnen nemen. Er is elektra op de steigers aanwezig, toiletten en douches, een kinderspeeltuin, fietsen en een prachtige plek om te barbecueën.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.C. De Paesplas delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt