Dijk 3

6109RB Ohé en Laak

+31-85-500-8646

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven de Maasterp in Ohé en laak delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Komt u maar!

Jachthaven de Maasterp

5.0 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven de Maasterp is uniek gelegen in de Limburgse plaats Ohé en Laak, aansluitend op de Maasplassen en zo'n 30 km van Maastricht. De luxe jachthaven is goed bereikbaar en ligt beschut in de directe nabijheid van de Maas. De jachthaven is voorzien van 450 ligplaatsen en kent uitstekende voorzieningen: 10 ampère stroom, water, douche en toilet. Verder is er een gezellig restaurant met fraai uitzicht en ruime parkeergelegenheid met goede verlichting.

Het Maasplassengebied in Limburg bestaat uit een groot aantal kleine en grote plassen, die met elkaar in verbinding staan via de Maas. Wist u dat de Maasplassen met 3000 hectare het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland is? Hier komt de fanatieke watersporter volop aan zijn trekken. Op de oevers van de Maasplassen liggen verschillende gezellige plaatsen waar het heerlijk vertoeven is, zoals Thorn, Heel, Wessem, Stevensweert en Maasbracht. Ook voor de natuurliefhebber is hier genoeg te zoeken, want dichtbij ligt het Nationaal Park de Meinweg.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt