Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven de Maasterp

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven de Maasterp

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven de Maasterp is uniek gelegen in de Limburgse plaats Ohé en Laak, aansluitend op de Maasplassen en zo'n 30 km van Maastricht. De luxe jachthaven is goed bereikbaar en ligt beschut in de directe nabijheid van de Maas. De jachthaven is voorzien van 450 ligplaatsen en kent uitstekende voorzieningen: 10 ampère stroom, water, douche en toilet. Verder is er een gezellig restaurant met fraai uitzicht en ruime parkeergelegenheid met goede verlichting.

Het Maasplassengebied in Limburg bestaat uit een groot aantal kleine en grote plassen, die met elkaar in verbinding staan via de Maas. Wist u dat de Maasplassen met 3000 hectare het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland is? Hier komt de fanatieke watersporter volop aan zijn trekken. Op de oevers van de Maasplassen liggen verschillende gezellige plaatsen waar het heerlijk vertoeven is, zoals Thorn, Heel, Wessem, Stevensweert en Maasbracht. Ook voor de natuurliefhebber is hier genoeg te zoeken, want dichtbij ligt het Nationaal Park de Meinweg.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt