Trichterweg 3

6245ES Eijsden

+31-85-500-8754

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Walstroom
Havenmeester
Beveiligde steigers
Winkel
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Aqua Viva in Eijsden delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Aqua Viva

Jachthaven Aqua Viva is een rustige haven gelegen in het Limburgse plaatsje Eijsden. U vindt de haven aan een arm van de Maas, net ten zuiden van Maastricht. Langs de groene en kalme oevers zult u hier uitstekend tot rust komen.

Een groot deel van de maasoever is natuurgebied waar u naast varen ook goed kunt wandelen of fietsen. Nabij de haven vindt u een waterrecreatiegebied de Pieterplas, tevens de grootste grindplas van Zuid-Limburg.

Jachthaven Aqua Viva biedt helaas geen plek aan passanten. Er zijn ligplaatsen beschikbaar voor boten die langer zijn dan 15 meter, maar geef dit a.u.b. van tevoren aan. In de haven zijn tapwaterpunten beschikbaar. In overleg met de havenmeester kunt u gebruik maken van de stroomvoorzieningen. Op loopafstand van de haven vindt u het dorp met voldoende horeca- en winkelgelegenheden.

Uw ervaringen over de Jachthaven Aqua Viva delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt