Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Aqua Viva

Jachthaven Aqua Viva

Jachthaven Aqua Viva is een rustige haven gelegen in het Limburgse plaatsje Eijsden. U vindt de haven aan een arm van de Maas, net ten zuiden van Maastricht. Langs de groene en kalme oevers zult u hier uitstekend tot rust komen.

Een groot deel van de maasoever is natuurgebied waar u naast varen ook goed kunt wandelen of fietsen. Nabij de haven vindt u een waterrecreatiegebied de Pieterplas, tevens de grootste grindplas van Zuid-Limburg.

Jachthaven Aqua Viva biedt helaas geen plek aan passanten. Er zijn ligplaatsen beschikbaar voor boten die langer zijn dan 15 meter, maar geef dit a.u.b. van tevoren aan. In de haven zijn tapwaterpunten beschikbaar. In overleg met de havenmeester kunt u gebruik maken van de stroomvoorzieningen. Op loopafstand van de haven vindt u het dorp met voldoende horeca- en winkelgelegenheden.

Uw ervaringen over de Jachthaven Aqua Viva delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt