Categorieën

Te koop
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Mijn boot te koop: "Deze Brandaris Barkas 850 is interessant voor mensen die ontspanning willen, maar ook actie!"

15 maart 2017 Cristian Te koop 0

Arnold Blom kocht deze Brandaris Barkas 850 zo'n vier jaar geleden van een makelaar in Loosdrecht. "We zochten een sloepachtige boot waarmee we af en toe op pad konden,' vertelt Blom aan jachthaven.nl. "Maar het moest evengoed een boot zijn die aardig hard kon, want de kinderen wilden actie."Merk: Brandaris Barkas 850
Vraagprijs: 79.500 
Bouwjaar: 2003
Ligplaats: Winterstalling. Voorheen Jachthaven 't Hoorntje
Lengte: 8.5 m
Breedte: 2.45 m
Diepgang: 0.65 m

Heeft u er veel plezier aan beleefd?

Het voordeel van de boot is dat hij comfortabel is, hard kan en laag is, zodat je lekker door kunt varen. Daarnaast is het gewoon een prachtige boot. Als we op het water zijn, krijgen we dat ook regelmatig te horen.

Waarom heeft u de boot in de verkoop staan?

Ten eerste hebben we weinig tijd om er mee weg te kunnen. Een ander nadeel is dat we er niet op kunnen overnachten. Hierdoor zijn we gebonden aan het Alkmaardermeer, Purmerend en De Zaanse Schans. Wil je namelijk verder, dan zal je toch echt een nachtje moeten overnachten.

Heeft u veel in de boot geïnvesteerd?

Dat was niet nodig. De vorige eigenaar heeft er goed voor gezorgd en de boot altijd in een boothuis gehad.

Voor wie is de boot interessant?

Ik denk dat de boot vooral interessant is voor mensen die lekker relaxt een tochtje willen maken, maar ook af en toe gas willen geven. Je kunt er bijvoorbeeld achter waterskiën of een band achter hangen. Vooral de kinderen vinden dat hartstikke leuk. Kortgezegd: deze boot is interessant voor mensen die ontspanning willen, maar ook actie.

Blijft u varen?

Dat denk ik wel. De komende jaren gaan we eens goed rondkijken wat we willen. Als je een boot hebt vind ik wel dat je er de tijd voor moet nemen. Misschien kopen we in de toekomst wel een soortgelijke boot, maar dan één waar je wel op kunt overnachten.

Geïnteresseerd in deze Brandaris Barkas 850 van Arnold Blom? Hij is te bereiken op: 0622461472. Zoekt u meer informatie over de boot? Kijk dan

hier

.

 

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen