Categorieën

Te koop
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Mijn boot te koop: de 'Wikkelboat' in de Red Apple Marina in Rotterdam

17 mei 2017 Cristian Te koop 1

Waarschuwing vooraf - de rubriek 'Mijn boot te koop' staat deze week in het teken van 'Mijn boot te huur'.*


Sloepenhaven ‘The Red Apple Marina’ in Rotterdam, verwelkomt de allereerste Wikkelboat met als basis golfkarton. Deze boot 'gewikkeld in karton' is voorzien van de allernieuwste technische snufjes. De duurzame Wikkelboat zal in gebruik worden genomen als multifunctioneel inzetbaar ontmoetings-, overnachtings- en servicepunt. Op zondag 2 juli vindt om 12 uur de officiële opening plaats tijdens het Rotterdam Water Weekend. De Wikkelboat zal naar verwachting garant staan voor een bijzonder verblijf in de bruisende havenstad aan de Maas. De verschijning zelf zal ook opzien baren in positieve zin. Het is de bedoeling dat de Wikkelboat gaat functioneren als een ontmoetingsplek voor ligplaatshouders die hier overdag gebruik kunnen maken van sanitaire voorzieningen en een pantry. De accommodatie is tevens te huur voor meetings en overnachtingen. 
[caption id="" align="alignnone" width="1354"] Voor de stijlvolle inrichting tekende designer Leon van Lier[/caption]

Passanten kunnen aanmeren bij de Wikkelboot 
Aan weerszijden van de boot kunnen passanten aanmeren of kan men de eveneens duurzaam geproduceerde (van Rotterdams afvalplastic!) Plastic Whale-sloep huren om Rotterdam mee te verkennen en te helpen de Rotterdamse binnenwateren schoon te houden. Bezoekers kunnen ook gebruik maken van extra diensten zoals het gebruik van een luxe jacuzzi op het terras, het huren van e-bikes en een gym (op 200m afstand).


Wikkelhouse, Wikkelboat en The Red Apple Marina
Wikkelboat is een samenwerking tussen de initiatiefnemers van The Red Apple Marina en Wikkelhouse. Wikkelhouse voldoet aan de criteria voor tijdelijke of permanente huisvesting. Door het gebruik van recyclebare materialen en de mogelijkheid om modules te hergebruiken is de duurzaamheid gewaarborgd


Meer informatie of een ligplaats reserveren bij The Red Apple Marina? Klik dan >>> HIER <<<


* Wij vernemen graag van u of u als lezer van het Havenbulletin in de toekomst prijs stelt op meer interessante, leuke gezellige of innovatieve verblijfsaccommodaties aan het water en in jachthavens die wij aan u voorstellen! U kunt het ons laten weten via info@jachthaven.nl of hier beneden in de comments. 

Reacties 1

Log in om een comment te kunnen plaatsen


Zijn er mogelijkheden een wikkelboot te kopen? Reactie: Peter van der Gaag Graaf Florisstraat 7 b 3 3021 CA in Rotterdam. Tel: 010 477 26 32 Email: petervandergaag@gmail.com Ik hoor graag van jullie. Vriendelijke Groet
11 december 2021 / Peter van der Gaag