Categorieën

Blog
Blijf op de hoogte

Meld u nu aan voor de updates en mis nooit de nieuwste items!


* verplichte velden

Al een account?

Weekendtip: 5 kerstmarkten bij het water!

15 december 2017 Cristian Blog 0

Op zoek naar een leuke kerstmarkt dit weekend? Waarom niet combineren met wat onvervalste winterse sferen langs het water? Misschien kunt u gewoon op eigen kiel. Wij hebben vijf toplocaties voor dit weekend op een rijtje gezet. 

Groningen
WinterWelVaart in Groningen staat voor kerstsfeer en nautische gezelligheid. Sfeervol verlichte schepen, een knusse kerstmarkt, live muziek en glühwein. Dit jaarlijkse evenement kenmerkt zich door een op en top winterse, knusse sfeer. WinterWelVaart duurt van vrijdag 15 tot en met zondag 17 december.

[caption id="attachment_15995" align="aligncenter" width="660"] Insteekhaven bij de drijvende kerstmarkt van Leiden[/caption]

Leiden
De drijvende kerstmarkt in Leiden is vorig jaar uitgeroepen tot de leukste kerstmarkt van Europa volgens de website Kerstmarkten.nl. De drijvende kerstmarkt is van 15 december tot en met 27 december op het water van de Nieuwe Rijn in Leiden. De komende 7de editie heeft maar liefst 86 kramen.

Enkhuizen
Op zaterdag 16 december staan er tussen 11.00 en 17.00 uur meer dan 70 kramen opgesteld in de Westerstraat in Enkhuizen. Er is op de traditionele kerstmarkt van alles vinden. Van kerstspulletjes tot kleding, speelgoed en natuurlijk entertainment. Met de boot kunt u aanleggen in >>> een van de jachthavens <<< in het centrum van de stad.

Volendam
Op zondag 17 december vindt in het centrum van Volendam de traditionele kerstmarkt plaats. Maar liefst 80 sfeervolle kraampjes zijn er te bezoeken, samen met de toeristen staat dat garant voor een gezellige sfeer in de mix van traditie en internationalisering. Met de boot? In >>> jachthaven Marina Volendam <<< ontvangen ze u graag!

[caption id="" align="aligncenter" width="640"] Kaarsenfeest in Stevensweert[/caption]

Stevensweert
Op vrijdag 15 december vindt het kaarsenfeest op het Jan van Steffeswertplein in Stevensweert plaats. Om 19.00 uur wordt het evenement geopend en vanaf dat moment branden vele kaarsjes, zingen verschillende koren uit de omgeving en kunt u een levende kerststal bekijken. Met de boot naar Stevensweert? Er is een prachtige >>> Jachthaven Marina <<< Wel opschieten als u nog voor 19:00 uur wilt aanleggen!

Reacties 0

Log in om een comment te kunnen plaatsen