Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Beerta

Jachthaven Beerta

Jachthaven Beerta is te vinden in het centrum het gelijknamige dorp. De haven in Beerta beschikt over 30 goed beveiligde passantenligplaatsen. Alle faciliteiten, zoals trailerhelling, toilet, douche, walstroom, water en vuilwaterstation staan tot uw beschikking. De haven heeft een vaarverbinding met het Oldambtmeer. Op de route komt u enkele bruggen tegen die een maximale doorvaarhoogte van 2,50 m hebben.

Naast de haven zijn camperplekken aanwezig en er is een speeltuin en kinderboerderij binnen loopafstand. In de buurt vindt u diverse eetgelegenheden en een supermarkt.

Uw ervaringen over Jachthaven Beerta delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt