Buitenlandenstraat 6

9686PZ Beerta

+31-85-500-8177

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Vol

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Beveiligde steigers
Winkel
Toiletten
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Beerta in Beerta delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Henk kwant
Jachthaven Beerta , en mooie plek voor campers ,nette en schone toiletten ,niet te duur , vlakbij winkels loopafstand , geweldige havenmeester Flip , ruime plaatsen, wandel en fietsroutes, dichtbij speelgelegenheid voor kinderen , jammer dat de ruimte niet goed benut worden door campers ,aanrader voor campers , dikke 8 van ons .

Jachthaven Beerta

Jachthaven Beerta is te vinden in het centrum het gelijknamige dorp. De haven in Beerta beschikt over 30 goed beveiligde passantenligplaatsen. Alle faciliteiten, zoals trailerhelling, toilet, douche, walstroom, water en vuilwaterstation staan tot uw beschikking. De haven heeft een vaarverbinding met het Oldambtmeer. Op de route komt u enkele bruggen tegen die een maximale doorvaarhoogte van 2,50 m hebben.

Naast de haven zijn camperplekken aanwezig en er is een speeltuin en kinderboerderij binnen loopafstand. In de buurt vindt u diverse eetgelegenheden en een supermarkt.

Uw ervaringen over Jachthaven Beerta delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt