Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven W.S.V. Maurik

Jachthaven W.S.V. Maurik

De jachthaven van W.S.V. Maurik is gelegen aan het gelijknamige water en dorp in Gelderland. Het is een kleine, gezellige verenigingshaven waar u als passant van harte welkom bent.

U vindt de haven aan de zuidoostelijke kant van het water, ten overzijde van het vakantiepark "Eiland van Maurik". Vanuit de haven kunt u de Nederrijn bereiken, waar u plaatsen als Wijk bij Duurstede en het recreatiegebied Waarden van Gravenbol vindt.

Bij aankomst kunt u in een box of langs een steiger afmeren. In de haven vindt u in het clubhuis sanitaire voorzieningen. Er is wifi op het terrein beschikbaar. Op loopafstand vindt u enkele horecagelegenheden.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. Maurik delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt