Rijnbandijk 111

4021AG Maurik

+31-85-500-8251

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Restaurant
Havenmeester
Toiletten
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven W.S.V. Maurik in Maurik delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven W.S.V. Maurik

De jachthaven van W.S.V. Maurik is gelegen aan het gelijknamige water en dorp in Gelderland. Het is een kleine, gezellige verenigingshaven waar u als passant van harte welkom bent.

U vindt de haven aan de zuidoostelijke kant van het water, ten overzijde van het vakantiepark Eiland van Maurik. Vanuit de haven kunt u de Nederrijn bereiken, waar u plaatsen als Wijk bij Duurstede en het recreatiegebied Waarden van Gravenbol vindt.

Bij aankomst kunt u in een box of langs een steiger afmeren. In de haven vindt u in het clubhuis sanitaire voorzieningen. Er is wifi op het terrein beschikbaar. Op loopafstand vindt u enkele horecagelegenheden.

Uw ervaringen over de jachthaven van W.S.V. Maurik delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt