Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Maaszicht

Jachthaven Maaszicht

Jachthaven en Camping Maaszicht is centraal gelegen in Nederland (Gelderland) aan een doodlopende zijarm van de rivier de Maas.
De camping is direct gelegen aan het water waardoor het een eldorado is voor de watersport liefhebbers.

Doordat het zich na de laatste sluis van de Maas bevindt is er vrije doorvaart tot aan Zeeland. Een mooi zandstrand met goed zwemwater langs het gehele terrein zorgt voor optimale ontspanning en zwemgenot.

De Jachthaven bestaat uit 120 ligplaatsen welke allemaal zijn voorzien van water en elektra. De haven bevind zich direct aan een gedeelte waar snel gevaren mag worden en waar ook waterskiën is toegestaan. In de jachthaven bevind zich een boothelling.
Alle ligplaatsen zijn voorzien van een zijsteiger zodat het in en uitstappen veilig en comfortabel kan geschieden.

Uw ervaringen over Jachthaven en camping Maaszicht delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt