Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven de Kuilart

Jachthaven de Kuilart

Vakantiepark De Kuilart ligt in de waterrijke Zuidwesthoek van Friesland. Het gebied rondom Koudum is een aaneenschakeling van weidse landschappen om de talloze meren, vaarten en sloten, een prachtig bosgebied, ingesloten door de IJsselmeerdijk.

De jachthaven van De Kuilart is de ideale basis voor alle watersport liefhebbers. De jachthaven ligt centraal in het watersport hart van Friesland. De Kuilart ligt op de vaarroute van Stavoren naar Heeg. 

Jachthaven De Kuilart is onderdeel van Vakantiepark De Kuilart waar ook passanten van de jachthaven gebruik kunt maken van de faciliteiten van het vakantiepark. Er zijn camperplaatsen aanwezig.
De Jachthaven beschikt over een botenkraan, tankstation, afvalstraat, stoom, water en diverse faciliteiten van het vakantiepark.

Uw ervaringen over de Jachthaven de Kuilart in Koudum delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder. 

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt