De Kuilart 1

8723CG Koudum

+31-85-500-8323

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Speeltuin
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Jachthaven de Kuilart in Koudum delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven de Kuilart

Vakantiepark De Kuilart ligt in de waterrijke Zuidwesthoek van Friesland. Het gebied rondom Koudum is een aaneenschakeling van weidse landschappen om de talloze meren, vaarten en sloten, een prachtig bosgebied, ingesloten door de IJsselmeerdijk.

De jachthaven van De Kuilart is de ideale basis voor alle watersport liefhebbers. De jachthaven ligt centraal in het watersport hart van Friesland. De Kuilart ligt op de vaarroute van Stavoren naar Heeg. 

Jachthaven De Kuilart is onderdeel van Vakantiepark De Kuilart waar ook passanten van de jachthaven gebruik kunt maken van de faciliteiten van het vakantiepark. Er zijn camperplaatsen aanwezig.
De Jachthaven beschikt over een botenkraan, tankstation, afvalstraat, stoom, water en diverse faciliteiten van het vakantiepark.

Uw ervaringen over de Jachthaven de Kuilart in Koudum delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder. 

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt