Parallelwei 7

8711CH Workum

+31-85-500-8681

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Speeltuin
Toiletten
Wasserette
Uw ervaringen over Workumer Jachthaven in Workum delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Tineke
Prima schip (Doerak LX 900 AK) kunnen huren. Perfect kunnen varen ondanks harde wind en dankzij hek- en boegschroef. Leuke mensen. We voelden ons meteen welkom. Aanrader!

Workumer Jachthaven

De Workumer Jachthaven is een fraai aangelegde, middelgrote jachthaven met 200 ligplaatsen. De jachthaven is voorzien van alle comfort die watersporters zich maar kunnen wensen en die hun verblijf aangenaam maken. Door de centrale, strategische ligging kan de watersporter vanuit de Workumer Jachthaven meteen het weidse Friese merengebied bevaren of anderzijds het IJsselmeer op gaan. Via de zeesluis is men binnen een halfuur op het IJsselmeer en via de sluis bij Kornwerderzand binnen anderhalf uur op de Waddenzee.

Een belangrijk pluspunt van de Workumer Jachthaven is de bescheiden schaalgrootte waardoor de haven de ligplaatshouders intimiteit biedt. Maar ook veiligheid want het terrein is afgesloten met een automatische slagboom waarvan men een codepas in bezit heeft. Bij entree bevindt zich de woning van de havenmeester waardoor meer dan gemiddeld toezicht is op de jachthaven.

U parkeert uw auto vlakbij de boot. Aan boord gaan is gemakkelijk door de halve zijsteigers. Uiteraard zijn elektra en water binnen handbereik. Voor klussen aan de boot kunt u terecht in de scheepswinkel en in de werkplaats, ook voor doe-het-zelfwerk. Op het terrein vindt u ook een wasserette. De kinderen vermaken zich intussen opperbest met de speeltoestellen.

De haven ligt aan de rand van Workum, dichtbij het station. In een kwartier loopt u naar het centrum, met de auto bent u een paar minuten onderweg. U kunt er tevens voor kiezen een fiets van de jachthaven te lenen.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt