Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Workumer Jachthaven

Workumer Jachthaven

De Workumer Jachthaven is een fraai aangelegde, middelgrote jachthaven met 200 ligplaatsen. De jachthaven is voorzien van alle comfort die watersporters zich maar kunnen wensen en die hun verblijf aangenaam maken. Door de centrale, strategische ligging kan de watersporter vanuit de Workumer Jachthaven meteen het weidse Friese merengebied bevaren of anderzijds het IJsselmeer op gaan. Via de zeesluis is men binnen een halfuur op het IJsselmeer en via de sluis bij Kornwerderzand binnen anderhalf uur op de Waddenzee.

Een belangrijk pluspunt van de Workumer Jachthaven is de bescheiden schaalgrootte waardoor de haven de ligplaatshouders intimiteit biedt. Maar ook veiligheid want het terrein is afgesloten met een automatische slagboom waarvan men een codepas in bezit heeft. Bij entree bevindt zich de woning van de havenmeester waardoor meer dan gemiddeld toezicht is op de jachthaven.

U parkeert uw auto vlakbij de boot. Aan boord gaan is gemakkelijk door de halve zijsteigers. Uiteraard zijn elektra en water binnen handbereik. Voor klussen aan de boot kunt u terecht in de scheepswinkel en in de werkplaats, ook voor doe-het-zelfwerk. Op het terrein vindt u ook een wasserette. De kinderen vermaken zich intussen opperbest met de speeltoestellen.

De haven ligt aan de rand van Workum, dichtbij het station. In een kwartier loopt u naar het centrum, met de auto bent u een paar minuten onderweg. U kunt er tevens voor kiezen een fiets van de jachthaven te lenen.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt