Harddraversdijk 1

9101XA Dokkum

+31-85-500-8244

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Ligplaatsen Dokkum Centrum in Dokkum delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Maartje
We dachten een haven met voorzieningen aan te treffen, we lagen met de boot dichtbij de toiletten. Helaas was alles op slot. Telefoontje naar de havenmeester leerde ons dat we naar de camping moesten om van het toilet gebruik te maken, 950 meter lopen! Nooit weer naar Dokkum! Als alles op slot zit, zou de gemeente de bewegwijzering naar toiletten ook moeten aanpassen!
Nicole
Dokkum is altijd leuk liggen. De waterpunt doet het niet en met de aan uit app treurt,s armer en geen water. Nergens een tel nr wat je kan bellen. Beetje jammer.
Willemien de Jong
Op zich prachtig liggen hier aan de rand van de stad. Water en stroom aanwezig. Tevreden tot ik wilde douchen. Een euro ingeworpen maar moest het pisstraaltje met mijn handen opvangen om over me heen te verdelen. Mijn haren werden niet nat dus die kon ik niet eens wassen. Nog op het knopje gedrukt om de euro terug te krijgen, maar helaas...

Ligplaatsen Dokkum Centrum

5.0 van 5 (11 beoordelingen)

De gehele binnenstad van Elfstedenstad Dokkum doet dienst als jachthaven. U kunt er overal uw boot aanleggen. Er zijn sanitaire voorzieningen, aanlegsteigers en water- en stroompunten aanwezig.

U krijgt van de locale ondernemers een welkomsttas met inhoud bij verblijf in deze jachthaven. In de stad zijn uiteraard een groot aantal winkels en horecagelegenheden aanwezig.

Vanuit Dokkum is er een zeer goede verbinding met het Lauwersmeer in het oosten. Ook kunt u vanaf Dokkum via de Dokkumer Ee naar de Friese hoofdstad Leeuwarden varen.

De havenmeester komt bij deze jachthaven na 16:00 langs om het havengeld te innen. Tussen 9:00 en 16:00 is Dokkum havengeldvrij.

Uw ervaringen over Ligplaatsen Centrum Dokkum delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt