Harddraversdijk 1

9101XA Dokkum

+31-85-500-8244

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Ligplaatsen Dokkum Centrum in Dokkum delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jan
Jammer dat er "eigen " regels gemaakt worden met betrekking tot openingstijden toilet gebouw, staat op de deur vermeld dat het om 22.00 op slot gaat, maar om 21.30 ging voor m'n neus de deur opslokt, omdat het zo rustig zou zijn. Slecht , houd je aan de tijden, of vermeld het op de deur.
Pity en Roelof Haringsma
Heerlijke stad ,havenmeester nam ruimschoots tijd voor alle vragen ,erg gemoedelijk ,,we komen hier graag! Er is genoeg te beleven Prijzen brug en havengeld zijn zeer netjes !
Margo
Prachtige stad, mooie en vele ligplaatsen, Echter het grote minpunt is, dat er geen vuiwaterafvoer mogelijk is!! Havenmeester verteld doodleuk dat je daarvoor naar Leeuwarden moet. In Burdaard is wel een vuilwaterstation, maar deze is al jaren buiten werking, en ook nu nog steeds niet gerepareerd. We mogen geen vuilwater lozen en kranen wil men gaan verzegelen, maar een vuilwaterstation plaatsen en onderhouden doet men niet.

Ligplaatsen Dokkum Centrum

5.0 van 5 (6 beoordelingen)

De gehele binnenstad van Elfstedenstad Dokkum doet dienst als jachthaven. U kunt er overal uw boot aanleggen. Er zijn sanitaire voorzieningen, aanlegsteigers en water- en stroompunten aanwezig.

U krijgt van de locale ondernemers een welkomsttas met inhoud bij verblijf in deze jachthaven. In de stad zijn uiteraard een groot aantal winkels en horecagelegenheden aanwezig.

Vanuit Dokkum is er een zeer goede verbinding met het Lauwersmeer in het oosten. Ook kunt u vanaf Dokkum via de Dokkumer Ee naar de Friese hoofdstad Leeuwarden varen.

De havenmeester komt bij deze jachthaven na 16:00 langs om het havengeld te innen. Tussen 9:00 en 16:00 is Dokkum havengeldvrij.

Uw ervaringen over Ligplaatsen Centrum Dokkum delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt