Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Ligplaatsen Dokkum Centrum

5 van 5 (1 beoordelingen)

Ligplaatsen Dokkum Centrum

5 van 5 (1 beoordelingen)

De gehele binnenstad van Elfstedenstad Dokkum doet dienst als jachthaven. U kunt er overal uw boot aanleggen. Er zijn sanitaire voorzieningen, aanlegsteigers en water- en stroompunten aanwezig.

U krijgt van de locale ondernemers een welkomsttas met inhoud bij verblijf in deze jachthaven. In de stad zijn uiteraard een groot aantal winkels en horecagelegenheden aanwezig.

Vanuit Dokkum is er een zeer goede verbinding met het Lauwersmeer in het oosten. Ook kunt u vanaf Dokkum via de Dokkumer Ee naar de Friese hoofdstad Leeuwarden varen.

De havenmeester komt bij deze jachthaven na 16:00 langs om het havengeld te innen. Tussen 9:00 en 16:00 is Dokkum havengeldvrij.

Uw ervaringen over Ligplaatsen Centrum Dokkum delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt