Harddraversdijk 1

9101XA Dokkum

+31-85-500-8244

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Ligplaatsen Dokkum Centrum in Dokkum delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Boot
Mooie ligplaatsen en de stad is ook een aanrader om te bekijken. Havengeld valt mee. Stroom is wel erg duur. Havenmeester oudere man kon geen praatje of iets vanaf. Gelukkig maakte de tweede dag het vrolijke meisje het weer helemaal goed. Bruggeld is helaas wel absurd hoog! Dus heel vaak gaan we de route niet varen. Jammer dus voor de ondernemers in Dokkum, die wel hun best doen met flyers en korting.
Jonny Stol
Wij komen al jaren meerdere malen per jaar met onze boot in Dokkum het is ons tweede thuis, en het is goed geregeld met afval en sanitair. Maar zeker niet te vergeten de goede eet gelegenheden en gezellige sfeer in het geweldige stadje
Anoniem
Dokkum is een feest met de boot in de zomer!

Ligplaatsen Dokkum Centrum

5.0 van 5 (3 beoordelingen)

De gehele binnenstad van Elfstedenstad Dokkum doet dienst als jachthaven. U kunt er overal uw boot aanleggen. Er zijn sanitaire voorzieningen, aanlegsteigers en water- en stroompunten aanwezig.

U krijgt van de locale ondernemers een welkomsttas met inhoud bij verblijf in deze jachthaven. In de stad zijn uiteraard een groot aantal winkels en horecagelegenheden aanwezig.

Vanuit Dokkum is er een zeer goede verbinding met het Lauwersmeer in het oosten. Ook kunt u vanaf Dokkum via de Dokkumer Ee naar de Friese hoofdstad Leeuwarden varen.

De havenmeester komt bij deze jachthaven na 16:00 langs om het havengeld te innen. Tussen 9:00 en 16:00 is Dokkum havengeldvrij.

Uw ervaringen over Ligplaatsen Centrum Dokkum delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt