Harddraversdijk 1

9101XA Dokkum

+31-85-500-8244

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Ligplaatsen Dokkum Centrum in Dokkum delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Willemien de Jong
Op zich prachtig liggen hier aan de rand van de stad. Water en stroom aanwezig. Tevreden tot ik wilde douchen. Een euro ingeworpen maar moest het pisstraaltje met mijn handen opvangen om over me heen te verdelen. Mijn haren werden niet nat dus die kon ik niet eens wassen. Nog op het knopje gedrukt om de euro terug te krijgen, maar helaas...
Julia Dieben
Douche 400% duurder: van 0,50 ct naar 1 euro en daarbij de helft van de hoeveelheid water t.o.v. voorgaande jaren Te weinig water om nat te worden; het gebruik van douchegel ofzo is helemáál af te raden. Waardeloos!!!
Rob
8 april aangelegd in Baantjegracht. Walstroom werkte niet. Nukkige havenmeester die dit niet wilde oplossen en telefoonnummer op laadpaal gebeld en storing 2x gemeld. Zou teruggebeld worden. Moet nog gebeuren. Geen afvalbak te bekennen en toiletgebouw om 19u al op slot. Kortom: Dokkum is mooi om doorheen te varen.

Ligplaatsen Dokkum Centrum

5.0 van 5 (9 beoordelingen)

De gehele binnenstad van Elfstedenstad Dokkum doet dienst als jachthaven. U kunt er overal uw boot aanleggen. Er zijn sanitaire voorzieningen, aanlegsteigers en water- en stroompunten aanwezig.

U krijgt van de locale ondernemers een welkomsttas met inhoud bij verblijf in deze jachthaven. In de stad zijn uiteraard een groot aantal winkels en horecagelegenheden aanwezig.

Vanuit Dokkum is er een zeer goede verbinding met het Lauwersmeer in het oosten. Ook kunt u vanaf Dokkum via de Dokkumer Ee naar de Friese hoofdstad Leeuwarden varen.

De havenmeester komt bij deze jachthaven na 16:00 langs om het havengeld te innen. Tussen 9:00 en 16:00 is Dokkum havengeldvrij.

Uw ervaringen over Ligplaatsen Centrum Dokkum delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt