Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven "'t Eibertsnest"

Jachthaven "'t Eibertsnest"

Jachthaven ’t Eibertsnest, gelegen in noordoost Friesland, is een goed onderhouden jachthaven met uitstekende voorzieningen, ruime ligplaatsen tot 12 meter en mogelijkheden voor winterstalling en onderhoud.

De jachthaven, met 300 open ligplaatsen ligt tussen de twee Nationale Parken: Lauwersmeer en Alde Feanen te Earnewald in.

Op twee kilometer van de jachthaven bevindt zich een dorp met prima winkelvoorzieningen en waar u uiteraard proviand kunt inslaan.

In de omgeving valt ook het nodige te doen en te beleven. U kunt bijvoorbeeld een heerlijke wandeling maken of een mooie fietstocht naar Dokkum of Bergum (fietsroutes aanwezig).

Op twee kilometer afstand bevindt zich het NS station van Zwaagwesteinde met directe verbindingen met Groningen en Leeuwarden. Twee steden die een bezoek zeer zeker waard zijn.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt