Kukhernsterwei 31

9271HD Zwaagwesteinde

+31-85-500-8566

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Uw ervaringen over Jachthaven 't Eibertsnest in Zwaagwesteinde delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Diana Jepma
Keurig nette schone jachthaven. Maar de eigenaar is vreselijk in de omgang.

Jachthaven 't Eibertsnest

Jachthaven ’t Eibertsnest, gelegen in noordoost Friesland, is een goed onderhouden jachthaven met uitstekende voorzieningen, ruime ligplaatsen tot 12 meter en mogelijkheden voor winterstalling en onderhoud.

De jachthaven, met 300 open ligplaatsen ligt tussen de twee Nationale Parken: Lauwersmeer en Alde Feanen te Earnewald in.

Op twee kilometer van de jachthaven bevindt zich een dorp met prima winkelvoorzieningen en waar u uiteraard proviand kunt inslaan.

In de omgeving valt ook het nodige te doen en te beleven. U kunt bijvoorbeeld een heerlijke wandeling maken of een mooie fietstocht naar Dokkum of Bergum (fietsroutes aanwezig).

Op twee kilometer afstand bevindt zich het NS station van Zwaagwesteinde met directe verbindingen met Groningen en Leeuwarden. Twee steden die een bezoek zeer zeker waard zijn.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt