Snakkerbuorren 9

9261VM Eastermar

051-279-3003

0

ligplaats

Faciliteiten

Walstroom
Restaurant
Afvalstation
Toiletten
Douches
Kleedkamers
Wasserette
Haven meester
Wifi
Vuilwater station
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Paul Kosik
Gezellig!
Paul Kosik
Mooie sfeer. Goede voorzieningen. Heerlijke omgeving. Echt een prachtig plekje in Friesland!
Paul Kosik
Een perfecte jachthaven op een zeer leuke locatie. Een vriendelijke en behulzame havenmeester. Een haven met veel en keurig onderhouden faciliteiten. Een echte aanrader.

Jachthaven de Lits

4.75 van 5 (4 beoordelingen)

De jachthaven is centraal gelegen tussen de Burgumer Mar en de Leien. Binnen twee minuten bent u op open water van de Burgumer Mar of de Leien. Bovendien is De Lits een perfecte uitvalsbasis voor een vaartocht langs bijvoorbeeld Earnewâld, de Alde Feanen, de Veenhoop, Drachten en weer terug. Eastermar vormt een centraal punt in de Lits-lauwersmeerroute, een vaargebied dat steeds meer in de belangstelling komt te staan. Verder staat dit gebied bekend als aantrekkelijk voor vissers.

Wie in Groningen of Drenthe woont, maar toch Friesland als vaargebied wil, kan jachthaven de Lits goed gebruiken als vaste ligplaats voor een kruiser, zeilboot of sloep. In het dorp zijn mogelijkheden om boodschappen te doen of uit eten te gaan. kortom; een perfecte plek als vaste aanlegplaats voor uw boot.

Vaste ligplaats
Beschikbare ligplaatsen voor passanten (0)

Check direct of het op jouw datum nog beschikbaar is


Lengte * Breedte * Diepte * Water Stroom Prijs (p.d.)

* in meters

Prijzen voor extra personen
Kind 0-4 jr. Kind 5-18 jr. Volwassenen.
€ 0,00 € 0,00 € 0,00

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt