Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven de Lits

4.8 van 5 (4 beoordelingen)

Jachthaven de Lits

4.8 van 5 (4 beoordelingen)

De jachthaven is centraal gelegen tussen de Burgumer Mar en de Leien. Binnen twee minuten bent u op open water van de Burgumer Mar of de Leien. Bovendien is De Lits een perfecte uitvalsbasis voor een vaartocht langs bijvoorbeeld Earnewâld, de Alde Feanen, de Veenhoop, Drachten en weer terug. Eastermar vormt een centraal punt in de Lits-lauwersmeerroute, een vaargebied dat steeds meer in de belangstelling komt te staan. Verder staat dit gebied bekend als aantrekkelijk voor vissers.

Wie in Groningen of Drenthe woont, maar toch Friesland als vaargebied wil, kan jachthaven de Lits goed gebruiken als vaste ligplaats voor een kruiser, zeilboot of sloep. In het dorp zijn mogelijkheden om boodschappen te doen of uit eten te gaan. kortom; een perfecte plek als vaste aanlegplaats voor uw boot.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt