Snakkerbuorren 9

9261VM Eastermar

+31-85-500-8353

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Walstroom
Restaurant
Afvalstation
Toiletten
Douches
Kleedkamers
Wasserette
Havenmeester
Wifi
Vuilwater station
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven de Lits in Eastermar delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Fam Houtzager
Vriendelijke en zeer behulpzame medewerkers! Ook voor bootonderhoud kun je prima bij de Lits terecht. Prima service en echte vakmanschap! Fijne jachthaven en een zeer prettig en betrouwbaar bedrijf.
Fam Houtzager
Vriendelijke en zeer behulpzame medewerkers! Ook voor bootonderhoud kun je prima bij de Lits terecht. Prima service en echte vakmanschap! Fijne jachthaven en zeer prettig en betrouwbaar bedrijf.
Anoniem
Gezellig!

Jachthaven de Lits

4.75 van 5 (6 beoordelingen)

De jachthaven is centraal gelegen tussen de Burgumer Mar en de Leien. Binnen twee minuten bent u op open water van de Burgumer Mar of de Leien. Bovendien is De Lits een perfecte uitvalsbasis voor een vaartocht langs bijvoorbeeld Earnewâld, de Alde Feanen, de Veenhoop, Drachten en weer terug. Eastermar vormt een centraal punt in de Lits-lauwersmeerroute, een vaargebied dat steeds meer in de belangstelling komt te staan. Verder staat dit gebied bekend als aantrekkelijk voor vissers.

Wie in Groningen of Drenthe woont, maar toch Friesland als vaargebied wil, kan jachthaven de Lits goed gebruiken als vaste ligplaats voor een kruiser, zeilboot of sloep. In het dorp zijn mogelijkheden om boodschappen te doen of uit eten te gaan. kortom; een perfecte plek als vaste aanlegplaats voor uw boot.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt