Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Ligplaatsen West Yachting Workum

Ligplaatsen West Yachting Workum

Te huur tegen last minute prijzen! Ligplaatsen van 11, 12 en 13! Voor alle ligplaatsen geldt dat gebruik douche (tegen € 1) en toilet inbegrepen is. Water en stroom zijn aanwezig op steiger tegen betaling.

Rechtstreeks aan het IJsselmeer zonder bruggen of sluizen en de mogelijkheid om via de sluis (drempel van 1.92 meter) binnen een kwartier naar de Friese meren te varen. De looptijd is vanaf per direct tot 31.10.2017 Voor meer informatie kunt u een aanvraag doen via de offerte knop.

Uw ervaringen over de Ligplaatsen West Yachting in Workum delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt