Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Ligplaatsen & Bootstalling Smelne Yachtcenter Drachten

Ligplaatsen & Bootstalling Smelne Yachtcenter Drachten

Smelne Yachtcenter vindt u in het westen van Drachten. Deze scheepswerf biedt een ruime diversiteit aan vaste ligplaatsen en bootstalling.

Voor winterstalling is er bij Smelne Yachtcenter 2400 m2 aan ruimte beschikbaar en er zijn 90 ligplaatsen in de haven en 36 overdekte ligplaatsen aanwezig. U kunt bij het bedrijf terecht voor alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden, onderdelen, scheepsaccessoires en installatie van apparatuur.

Het Friese merengebied is gemakkelijk vanuit deze haven te bereiken. Binnen een paar uur varen bent u bij het IJsselmeer of de Waddeneilanden.

Uw ervaringen over de ligplaatsen & bootstalling van Smelne Yachtcenter in Drachten delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt