De Steven 26

9206AX Drachten

+31-85-500-8161

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Uw ervaringen over Ligplaatsen & Bootstalling Smelne Yachtcenter Drachten in Drachten delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Ligplaatsen & Bootstalling Smelne Yachtcenter Drachten

Smelne Yachtcenter vindt u in het westen van Drachten. Deze scheepswerf biedt een ruime diversiteit aan vaste ligplaatsen en bootstalling.

Voor winterstalling is er bij Smelne Yachtcenter 2400 m2 aan ruimte beschikbaar en er zijn 90 ligplaatsen in de haven en 36 overdekte ligplaatsen aanwezig. U kunt bij het bedrijf terecht voor alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden, onderdelen, scheepsaccessoires en installatie van apparatuur.

Het Friese merengebied is gemakkelijk vanuit deze haven te bereiken. Binnen een paar uur varen bent u bij het IJsselmeer of de Waddeneilanden.

Uw ervaringen over de ligplaatsen & bootstalling van Smelne Yachtcenter in Drachten delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt