Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Ligplaatsen & Bootstalling O.H. Van Der Werff Drachten

Ligplaatsen & Bootstalling O.H. Van Der Werff Drachten

In het westen van Drachten vindt u Scheepsbouw O.H. van der Werff. Het bedrijf is gespecialiseerd in cascobouw, reparatie en onderhoud, maar biedt ook een ruime diversiteit aan ligplaatsen en bootstalling.

Naast de werf ligt een prachtig gelegen en ruime opberghaven, met zowel buitenligplaatsen als schiphuizen. In de winter is er de mogelijkheid uw boot overdekt te stallen op de wal.

Scheepsbouw van der Werff kan diverse werkzaamheden aan uw schip uitvoeren, zoals schilderen, behandelen van het onderwaterschip, inbouwen vuilwatertanks, onderhoud aan de motor en het winterklaar maken van uw schip. Het staat u vrij om zelf onderhoudswerkzaamheden uit te voeren op het terrein.

Uw ervaringen over de ligplaatsen & bootstalling van O.H. van der Werff in Drachten delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt