Buitensvallaat 8

9204WX Drachten

051-279-3008

32

ligplaats

Faciliteiten

Walstroom
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Ligplaatsen & Bootstalling O.H. Van Der Werff Drachten

In het westen van Drachten vindt u Scheepsbouw O.H. van der Werff. Het bedrijf is gespecialiseerd in cascobouw, reparatie en onderhoud, maar biedt ook een ruime diversiteit aan ligplaatsen en bootstalling.

Naast de werf ligt een prachtig gelegen en ruime opberghaven, met zowel buitenligplaatsen als schiphuizen. In de winter is er de mogelijkheid uw boot overdekt te stallen op de wal.

Scheepsbouw van der Werff kan diverse werkzaamheden aan uw schip uitvoeren, zoals schilderen, behandelen van het onderwaterschip, inbouwen vuilwatertanks, onderhoud aan de motor en het winterklaar maken van uw schip. Het staat u vrij om zelf onderhoudswerkzaamheden uit te voeren op het terrein.

Uw ervaringen over de ligplaatsen & bootstalling van O.H. van der Werff in Drachten delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt