Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven WVM

Jachthaven WVM

De jachthaven van de WVM biedt plaats aan ruim 60 schepen van verschillende lengtes.

De vaste ligplaatsen zijn alleen beschikbaar voor leden.

De leden (ook diegenen die op de wachtlijst staan) moeten jaarlijks op het ligplaats aanvraag formulier hun ligplaats aanvragen en dit formulier uiterlijk inleveren op de jaarvergadering.

De leden die een ligplaats hebben zijn verplicht om deel te nemen aan de twee werkdagen per jaar (een in het voorjaar en een in het najaar) en worden meestal één keer per jaar ingeroosterd voor een avond of middag bardienst in het clubhuis. Ook wordt van de leden die een ligplaats hebben in de WVM haven verwacht dat ze regelmatig aan clubactiviteiten deelnemen. Als u geen club-mens bent dan raden we sterk af om een plaats op de wachtlijst aan te vragen!!

De jachthaven heeft een voor leden en passanten gratis te gebruiken WIFI hotspot, (wachtwoord verkrijgbaar bij de havenmeester)

Bereikbaarheid jachthaven

De jachthaven van de WVM is ook over de weg gemakkelijk te bereiken:
Komend van de A7 : volg eerst richting MAKKUM en vanaf MAKKUM de richting van de "HOLLE POARTE" richting het strand.
Vlak voor de grote piramide slaat u rechtsaf.
Hierna vindt u na circa 150 meter aan uw rechterhand de ingang van het terrein van de WVM.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt