Suderseewei 6

8754GK Makkum

+31-85-500-8050

0

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Marina Makkum in Makkum delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Top voorzieningen voor gezinnen!
Anoniem
Erg schrikken van de prijzen, ligplaats is stuk duurder geworden na 1,5 jaar afwezigheid, toch gaan we een vaste plek aanvragen voor onze boot. Hopen dat de kwaliteit is verbeterd. Joop B.
Anoniem
In de marina Makkum zijn wij altijd van alle gemakken voorzien. Echt een topper aan de Friese kust waar wij graag aanleggen!

Jachthaven Marina Makkum

4.0 van 5 (6 beoordelingen)

De kindvriendelijke jachthaven beschikt over 600 ligplaatsen variërend van 9 tot 20 meter, allen met eigen stroom- en wateraansluiting. Om de gasten een zo aangenaam mogelijk verblijf te bieden beschikt de haven over vele faciliteiten zoals u verwacht van een goede jachthaven. Ruime toiletgebouwen. Naast het havenkantoor is de bibliotheek waar u gratis boeken mag lenen, tevens staan er twee computers waarmee u gratis kunt internetten. Uitstekende restaurants, goede wasserette, grote supermarkt, handige drogisterij, een slijterij en zelfs een tankstation. De jachthaven is per auto gemakkelijk te bereiken.

De marina heeft ook een watersportvereniging die leuke activiteiten organiseert.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt