Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Marina Makkum

4 van 5 (6 beoordelingen)

Jachthaven Marina Makkum

4 van 5 (6 beoordelingen)

De kindvriendelijke jachthaven beschikt over 600 ligplaatsen variërend van 9 tot 20 meter, allen met eigen stroom- en wateraansluiting. Om de gasten een zo aangenaam mogelijk verblijf te bieden beschikt de haven over vele faciliteiten zoals u verwacht van een goede jachthaven. Ruime toiletgebouwen. Naast het havenkantoor is de bibliotheek waar u gratis boeken mag lenen, tevens staan er twee computers waarmee u gratis kunt internetten. Uitstekende restaurants, goede wasserette, grote supermarkt, handige drogisterij, een slijterij en zelfs een tankstation. De jachthaven is per auto gemakkelijk te bereiken.

De marina heeft ook een watersportvereniging die leuke activiteiten organiseert.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt