Suderseewei 6

8754GK Makkum

+31-85-500-8050

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Marina Makkum in Makkum delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Niels W.
ligplaats in plaats van 3 maanden, 6 weken van tevoren opgezegd (ijs lag nog in de sloten). Ivm mijn werk op zee niet tijdig aan gedacht. Vervolgens een rekening van 500 euro gekregen terwijl de haven nul onkosten aan mij heeft gemaakt, en niks heeft geleverd. De haven heeft elk jaar ruim ligplaatsen over. De rekening van 500 euro was ook nog van een groter schip en klopte niet. Ronduit belachelijk dat een haven denkt hier `recht` op te hebben en dit uit de zak van klanten wil klopppen terwijl ze geen euro onkosten maken en niks hebben geleverd. Na verhaal te hebben gedaan blijven de rekeningen komen en wordt er met incasso bureau gedreigd. Ronduit hufterige omgang met klanten. Leg je boot hier niet neer.
Anoniem
Top voorzieningen voor gezinnen!
Anoniem
Erg schrikken van de prijzen, ligplaats is stuk duurder geworden na 1,5 jaar afwezigheid, toch gaan we een vaste plek aanvragen voor onze boot. Hopen dat de kwaliteit is verbeterd. Joop B.

Jachthaven Marina Makkum

4.0 van 5 (7 beoordelingen)

De kindvriendelijke jachthaven beschikt over 600 ligplaatsen variërend van 9 tot 20 meter, allen met eigen stroom- en wateraansluiting. Om de gasten een zo aangenaam mogelijk verblijf te bieden beschikt de haven over vele faciliteiten zoals u verwacht van een goede jachthaven. Ruime toiletgebouwen. Naast het havenkantoor is de bibliotheek waar u gratis boeken mag lenen, tevens staan er twee computers waarmee u gratis kunt internetten. Uitstekende restaurants, goede wasserette, grote supermarkt, handige drogisterij, een slijterij en zelfs een tankstation. De jachthaven is per auto gemakkelijk te bereiken.

De marina heeft ook een watersportvereniging die leuke activiteiten organiseert.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt