Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Alpha Sail

4 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Alpha Sail

4 van 5 (1 beoordelingen)

De rustige jachthaven is direct gelegen aan het IJsselmeer en op slechts een twintig minuten varen vanaf de Waddenzee. Het is het perfect startpunt voor uw zeil vakantie.

Het IJsselmeer, de Waddenzee en de Noordzee zijn prachtige vaargebieden om uw zeilvakantie door te brengen. De vele gezellige haven- en vissersdorpen aan het IJsselmeer zijn vanuit Makkum via mooie vaarroutes te bereiken. De haven heeft momenteel nog een beperkt aantal ligplaatsen beschikbaar en hanteren scherpe tarieven. Er is water en elektra bij de boxen, sanitaire voorzieningen en gratis WIFI op de haven.

Tevens kunt u gratis parkeren, leenfietsen huren en is er dagelijks toezicht. De jachthaven bevindt zich op loopafstand van het gezellige centrum van Makkum en het strand.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt