Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Watersportvereniging Bergumermeer

Jachthaven Watersportvereniging Bergumermeer

De jachthaven van de Watersportvereniging Bergumermeer is gelegen in het Friese plaatsje Bergum (Fries: Burgum). Iets ten westen van het Bergumermeer, vindt u deze haven aan de noordkant van de Kromme Ee.

Vanaf het Prinses Margrietkanaal is de haven na ongeveer 150 meter vanaf de brug H.W.K. Ridder Huyssen van Kattendijkeweg te bereiken. De jachthaven ligt aan de route van midden Friesland naar het Lauwersmeergebied en de doorvaart naar Groningen en Duitsland.

Passanten zijn van harte welkom in deze verenigingshaven. Aan de meldsteiger krijgt u een plaats toegewezen van de havenmeester. Aan deze steiger kunt u ook water tanken of gebruikmaken van het vuilwaterstation. Er zijn goede sanitaire voorzieningen, elektriciteit, een wasserette en speelgelegenheden voor kinderen. Op het terrein vindt u ook een trailerhelling en voldoende parkeergelegenheid. Het centrum van Bergum bevindt zich op zo'n 10 min. lopen. Hier vindt u winkels, horeca en supermarkten.

Uw ervaringen over de jachthaven van Watersportvereniging Bergumermeer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt