Burgumerdam 51

9251GC Bergum

+31-85-500-8658

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Watersportvereniging Bergumermeer in Bergum delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Watersportvereniging Bergumermeer

De jachthaven van de Watersportvereniging Bergumermeer is gelegen in het Friese plaatsje Bergum (Fries: Burgum). Iets ten westen van het Bergumermeer, vindt u deze haven aan de noordkant van de Kromme Ee.

Vanaf het Prinses Margrietkanaal is de haven na ongeveer 150 meter vanaf de brug H.W.K. Ridder Huyssen van Kattendijkeweg te bereiken. De jachthaven ligt aan de route van midden Friesland naar het Lauwersmeergebied en de doorvaart naar Groningen en Duitsland.

Passanten zijn van harte welkom in deze verenigingshaven. Aan de meldsteiger krijgt u een plaats toegewezen van de havenmeester. Aan deze steiger kunt u ook water tanken of gebruikmaken van het vuilwaterstation. Er zijn goede sanitaire voorzieningen, elektriciteit, een wasserette en speelgelegenheden voor kinderen. Op het terrein vindt u ook een trailerhelling en voldoende parkeergelegenheid. Het centrum van Bergum bevindt zich op zo'n 10 min. lopen. Hier vindt u winkels, horeca en supermarkten.

Uw ervaringen over de jachthaven van Watersportvereniging Bergumermeer delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt