Noorderhaven 34

8861AN Harlingen

+31-85-500-8614

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Beveiligde steigers
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven W.S.C. De Leeuwenburg in Harlingen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven W.S.C. De Leeuwenburg

In het hart van Harlingen vindt u de jachthaven van Watersportcentrum De Leeuwenbrug. De haven is een uitstekende uitvalbasis tochten over de Waddenzee, naar de eilanden of het Friese binnenland in via het Van Harinxmakanaal.

De haven is opgedeeld in twee getijdenhavens: de Noorderhaven, die geschikt is voor boten tot 2,20 m. diepgang, en de Zuiderhaven, voor dieper stekende schepen. De boxen in de haven zijn voorzien van rode en groene bordjes om de beschikbaarheid aan te geven.

De steigers zijn uitgerust met elektriciteit en er is drinkwater aanwezig. Beide havendelen zijn voorzien van sanitaire units en afvalcontainers rondom het terrein. Door de centrale ligging zijn restaurants, café's en winkels binnen loopafstand bereikbaar. Voor brandstof kunt u in de buitenhaven terecht.

Uw ervaringen over de jachthaven W.S.C. De Leeuwenburg delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.


Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt