Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Harlinger Watersportvereniging

Jachthaven Harlinger Watersportvereniging

De Harlinger Watersportvereniging beschikt over een goed geoutilleerde jachthaven, direct aan de singel in het centrum van Harlingen. De haven heeft een open verbinding naar het Van Harinxmakanaal. Via de Tjerk Hiddessluizen is de Waddenzee direct bereikbaar. De haven telt ruim 100 ligplaatsen. Voor passanten is er altijd plaats.

Brugbediening en aanwezigheid havenmeester

Vanaf 1 mei tot 1 september is de havenmeester aanwezig van 8.00 uur tot 11.30 en van 13.00 uur tot 20.00 uur. De brug wordt dan op aanvraag ieder half uur bediend.

In de maanden april en september is de havenmeester in ieder geval 's ochtends van 9 tot 10.00 uur aanwezig. De brug kan in overleg met de havenmeester ook later op de dag op verzoek bediend worden. In dat geval tussen 9.00 uur en 10.00 uur met de havenmeester bellen: 0517 416898 of 0627033205.

Uw ervaringen over Jachthaven Harlinger Watersportvereniging delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt