Frisia 11

8800AA Franeker

+31-85-500-8902

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Afvalstation
Toiletten
Uw ervaringen over Jachthaven Franeker Watersport Vereniging in Franeker delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Franeker Watersport Vereniging

De jachthaven van de Franeker Watersport Vereniging is gelegen aan het Van Harinxmakanaal. Vanuit Harlingen gezien ligt het direct na de Frisiabrug aan de bakboordkant. Borden geven aan waar de ingang zich bevindt. Vanuit Leeuwarden gezien bevindt de haven zich aan stuurboord nadat u de jachtwerf van De Valk en de werf van Draaisma bent gepasseerd.

Franeker is een van de Friese elf steden, ooit was dit de eerste universiteitsstad van Nederland. Als u langs de Bogt fen Guné komt, komt u langs de oudste studentenkroeg van Nederland. Meer informatie over deze mooie oude stad kunt u vinden onder www.internetgemeentegids.nl, daarna via de keuze fryslan naar de gemeente Franekeradeel.

De binnenstad met zijn prachtige historische gebouwen bereikt u na ongeveer 20 minuten lopen van de jachthaven. Een bezoek aan het Eise Eisinga Planetarium gebouwd in 1774 tot 1781 mag u niet overslaan.

Uw ervaringen over Jachthaven Franeker Watersport Vereniging delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt