Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Franeker Watersport Vereniging

Jachthaven Franeker Watersport Vereniging

De jachthaven van de Franeker Watersport Vereniging is gelegen aan het Van Harinxmakanaal. Vanuit Harlingen gezien ligt het direct na de Frisiabrug aan de bakboordkant. Borden geven aan waar de ingang zich bevindt. Vanuit Leeuwarden gezien bevindt de haven zich aan stuurboord nadat u de jachtwerf van De Valk en de werf van Draaisma bent gepasseerd.

Franeker is een van de Friese elf steden, ooit was dit de eerste universiteitsstad van Nederland. Als u langs de Bogt fen Guné komt, komt u langs de oudste studentenkroeg van Nederland. Meer informatie over deze mooie oude stad kunt u vinden onder www.internetgemeentegids.nl, daarna via de keuze fryslan naar de gemeente Franekeradeel.

De binnenstad met zijn prachtige historische gebouwen bereikt u na ongeveer 20 minuten lopen van de jachthaven. Een bezoek aan het Eise Eisinga Planetarium gebouwd in 1774 tot 1781 mag u niet overslaan.

Uw ervaringen over Jachthaven Franeker Watersport Vereniging delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt