Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Wommels

Jachthaven Wommels

De jachthaven van Wommels biedt ruimte voor 15 boten met een maximale lengte van 15 meter. De jachthaven is voorzien van een keurig toiletgebouw met 2 douches en 2 wc’s. De tarieven om gebruik te kunnen maken van de douches zijn €0,50 per douchebeurt.

In de passantenjachthaven is ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de elektriciteit. Deze voorziening is bij de prijs inbegrepen. Daarnaast is er ook een watertappunt aanwezig in de jachthaven.

Deze omgeving is ideaal om te ontspannen ,fietsen, vissen of wandelen in de prachtige omgeving van Wommels. Op deze locatie zijn camperplaatsen aanwezig.

Uw ervaringen over de Jachthaven Wommels in Wommels delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt