Terp 12

8731AZ Wommels

+31-85-500-8365

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Wommels in Wommels delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Henri Heidemans
Waardering vergeten een dikke 5
Henri Heidemans
Mooie rustige plek, de haven is word gerund door de lokale vrijwilligers en de slager is de havenmeester.. een openlucht Zwembad dichtbij. Supermarkt een warenhuis en leuke kroegjes. Top locatie om tot rust te komen.

Jachthaven Wommels

De jachthaven van Wommels biedt ruimte voor 15 boten met een maximale lengte van 15 meter. De jachthaven is voorzien van een keurig toiletgebouw met 2 douches en 2 wc’s. De tarieven om gebruik te kunnen maken van de douches zijn €0,50 per douchebeurt.

In de passantenjachthaven is ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de elektriciteit. Deze voorziening is bij de prijs inbegrepen. Daarnaast is er ook een watertappunt aanwezig in de jachthaven.

Deze omgeving is ideaal om te ontspannen ,fietsen, vissen of wandelen in de prachtige omgeving van Wommels. Op deze locatie zijn camperplaatsen aanwezig.

Uw ervaringen over de Jachthaven Wommels in Wommels delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt