Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven It Krúswetter

Jachthaven It Krúswetter

In het rustige dorpje Oosterlittens (Fries: Easterlittens) vindt u jachthaven It Kruswetter. De passantenhaven is gelegen aan een campingterrein waardoor u van alle gemakken voorzien bent. Voor ieder type boot is hier wel een geschikte ligplaats te vinden.

De haven is een fraai uitgangspunt voor verscheidene vaargebieden. Binnen een uur varen bent u in Zwarte Brekken, het Van Harinxmakanaal, Sneek, Sneekermeer, Leeuwarden, Waddenzee, Pikmeer of Oude vennen.

De ligplaatsen in deze jachthaven verschillen qua grootte, instap en voorzieningen van elkaar. Zo zijn er plaatsen langs de kade maar ook verder gelegen plekken. Water, stroom en wifi is echter overal beschikbaar. Eveneens beschikt de jachthaven over een trailerhelling.

Uw ervaringen over Jachthaven It Kruswetter delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt