Skrinserdijk 10

8835XE Oosterlittens

051-779-3003

20

ligplaats

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Haven meester
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over Jachthaven Midwolda in groningen delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven It Krúswetter

In het rustige dorpje Oosterlittens (Fries: Easterlittens) vindt u jachthaven It Kruswetter. De passantenhaven is gelegen aan een campingterrein waardoor u van alle gemakken voorzien bent. Voor ieder type boot is hier wel een geschikte ligplaats te vinden.

De haven is een fraai uitgangspunt voor verscheidene vaargebieden. Binnen een uur varen bent u in Zwarte Brekken, het Van Harinxmakanaal, Sneek, Sneekermeer, Leeuwarden, Waddenzee, Pikmeer of Oude vennen.

De ligplaatsen in deze jachthaven verschillen qua grootte, instap en voorzieningen van elkaar. Zo zijn er plaatsen langs de kade maar ook verder gelegen plekken. Water, stroom en wifi is echter overal beschikbaar. Eveneens beschikt de jachthaven over een trailerhelling.

Uw ervaringen over Jachthaven It Kruswetter delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat medewatersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt