Buorren 2

9014CE Tersoal

+31-85-500-8363

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Uw ervaringen over Jachthaven Lege Geaen in Tersoal delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Jachthaven Lege Geaen

Jachthaven Leeg Geaen heeft een nieuwe walbeschoeiing gekregen en de bomen om de haven zijn verwijderd. Dit geeft de jachthaven een nieuwe uitstraling. Bij de steigers langs ligt nu een geheel nieuwe bestrating. Op het terrein is een toilet en douchevoorziening, waar u als gast gebruik van kan maken.

Vanuit de haven kunt u naar het Sneekermeer varen. De brughoogten zijn 2.15m. In de jachthaven kunt u ook een vaste ligplaats huren en zijn er ligplaatsen voor passanten. Tevens zijn er camperplaatsen beschikbaar.

Tersoal is een dorp met ongeveer 350 inwoners in de agrarische streek de “Lege Geaen“. Het is een actief dorp met een rijk verenigingsleven. Tersoal werd vroeger het ‘Klein Venetië' van Friesland genoemd vanwege zijn vaarten en slootjes, die door het dorp liepen, en zijn nostalgische bruggen.

Uw ervaringen over de Jachthaven Lege Geaen in Tersoal delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt