Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Lege Geaen

Jachthaven Lege Geaen

Jachthaven Leeg Geaen heeft een nieuwe walbeschoeiing gekregen en de bomen om de haven zijn verwijderd. Dit geeft de jachthaven een nieuwe uitstraling. Bij de steigers langs ligt nu een geheel nieuwe bestrating. Op het terrein is een toilet en douchevoorziening, waar u als gast gebruik van kan maken.

Vanuit de haven kunt u naar het Sneekermeer varen. De brughoogten zijn 2.15m. In de jachthaven kunt u ook een vaste ligplaats huren en zijn er ligplaatsen voor passanten. Tevens zijn er camperplaatsen beschikbaar.

Tersoal is een dorp met ongeveer 350 inwoners in de agrarische streek de “Lege Geaen“. Het is een actief dorp met een rijk verenigingsleven. Tersoal werd vroeger het ‘Klein Venetië' van Friesland genoemd vanwege zijn vaarten en slootjes, die door het dorp liepen, en zijn nostalgische bruggen.

Uw ervaringen over de Jachthaven Lege Geaen in Tersoal delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt