Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Wartena

5 van 5 (1 beoordelingen)

Jachthaven Wartena

5 van 5 (1 beoordelingen)

Waar de belangrijkste waterwegen van de provincie elkaar kruisen, ligt, midden in het Friese merengebied, de meest aantrekkelijke jachthaven van Friesland: Stichting "Jachthaven Wartena". Alle voorzieningen die een watersporter zich maar kan wensen zijn er aanwezig. Op het ruim 15 ha. grote terrein vindt u onder meer:

* 600 ligplaatsen (van 5 tot 20 meter lengte)
* caravanterrein met 30 zeer fraaie kavels
* een modern uitgerust havenkantoor
* ruime toiletgroepen
* een badgebouw met ruim voldoende douches en wasserette
* verwarmde doe-het-zelf-loodsen
* een trailerhelling voor schepen tot 20 ton
* winterbergingsruimte (binnen/buiten) voor 300 schepen
* een bunkerstation
* en vele andere voorzieningen op het gebied van de watersport.

Op het terrein zijn tevens een scheepstechnisch bedrijf (Conradi en Fopma) en een jachtmakelaar (Schepenkring Jachtmakelaardij Friesland) gevestigd.

Stichting "Jachthaven Wartena" is zeer centraal gelegen in Friesland direct aan het Prinses Margrietkanaal op slechts 5 minuten varen van het prachtige intieme natuurgebied "de Alde Feanen". Vanuit de jachthaven is dit gebied, maar ook de Princenhof bij Earnewald en het Pikmeer en de Wijde Ee bij Grou, zonder enige brugpassage te bereiken. Hoewel Warten geografisch uniek in het Friese watersportgebied ligt, is het beslist nog niet ontdekt door de grote publiek. Vooral de rustzoeker zal daarom de jachthaven van Warten bijzonder waarderen.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt