Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Passantenhaven De 4 Elementen

Passantenhaven De 4 Elementen

Passantenhaven De Vier Elementen in Stroobos is gelegen op de overgang van het Prinses Margrietkanaal naar het Van Starenborghkanaal. De haven ligt aan het Landgoed De Vier Elementen met uitzicht over een prachtig landelijk gebied. Stroobos is de perfecte plek voor trips naar Schiermonnikoog en Ameland. Tevens zijn de plaatsen Leeuwarden, Groningen, Lauwersoog en Dokkum gemakkelijk te bereiken.

Alle ligplaatsen zijn voorzien van elektriciteit en er is mogelijkheid tot watervoorraad aanvullen. Tevens is verderop een verwarmd toiletgebouw beschikbaar, een watersportwinkel en een brandstoftankstation. Er zijn 15 passantenplekken aanwezig. Op de aansluitende camping zijn vrije camperplaatsen beschikbaar.

De Haven is uniek in zijn soort: De 4 Elementen wordt verzorgd door deelnemers van het Begeleid Wonen en Werken traject. De havenmeesters, oftewel deelnemers, ontvangen gasten en helpen ze verder. Het landgoed is volledig rolstoelvriendelijk.

Uw ervaringen over Passantenhaven De Vier Elementen in Stroobos delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder. 

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt