Groningerstreek 34

9871PG Stroobos

+31-85-500-8661

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Ruime beschikbaarheid

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Tankstation
Winkel
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Uw ervaringen over Passantenhaven De 4 Elementen in Stroobos delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

H.Postmus
Zeer welkom geheten..stroomvoorziening en douche/ wc zijn keurig voor me kaar.....een plaats om terug te komen....een dikke prima

Passantenhaven De 4 Elementen

1.0 van 5 (1 beoordelingen)

Passantenhaven De Vier Elementen in Stroobos is gelegen op de overgang van het Prinses Margrietkanaal naar het Van Starenborghkanaal. De haven ligt aan het Landgoed De Vier Elementen met uitzicht over een prachtig landelijk gebied. Stroobos is de perfecte plek voor trips naar Schiermonnikoog en Ameland. Tevens zijn de plaatsen Leeuwarden, Groningen, Lauwersoog en Dokkum gemakkelijk te bereiken.

Alle ligplaatsen zijn voorzien van elektriciteit en er is mogelijkheid tot watervoorraad aanvullen. Tevens is verderop een verwarmd toiletgebouw beschikbaar, een watersportwinkel en een brandstoftankstation. Er zijn 15 passantenplekken aanwezig. Op de aansluitende camping zijn vrije camperplaatsen beschikbaar.

De Haven is uniek in zijn soort: De 4 Elementen wordt verzorgd door deelnemers van het Begeleid Wonen en Werken traject. De havenmeesters, oftewel deelnemers, ontvangen gasten en helpen ze verder. Het landgoed is volledig rolstoelvriendelijk.

Uw ervaringen over Passantenhaven De Vier Elementen in Stroobos delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaats houder. 

Vaste ligplaats

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt