Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven Tusken de Marren

5 van 5 (3 beoordelingen)

Jachthaven Tusken de Marren

5 van 5 (3 beoordelingen)

Midden in Friesland vindt u de mooie jachthaven, met bootverhuur en camping. Het gezellige watersportbedrijf is de ideale thuishaven voor uw boot of caravan en een uitstekend startpunt van uw watersportvakantie.

U zult merken dat de gemoedelijke watersportsfeer al in de jachthaven begint!

De jachthaven biedt:
• Een persoonlijke sfeer en deskundig advies
• Een breed scala aan producten en diensten
• Unieke ligging middenin het Friese merengebied
• Een uitstekende bereikbaarheid via de A32 of per trein
(Akkrum heeft een eigen station)

Het karakteristieke dorp Akkrum is vlakbij. Na slechts enkele minuten lopen kunt u zich in een dorpskom vol historie laten verrassen door leuke winkels, fraaie parken
en goede restaurants.

Akkrum is een zich snel ontwikkelend watersportdorp dat aan de staande mast route ligt, als alternatief voor het te drukke en gevaarlijke Prinses Margriet Kanaal. Het dorp biedt een goeie winkelstand op het gebied van eerste levensbehoeften, maar daarnaast ook een groot aantal andere verrassende winkels en winkeltjes. Het is een dorp waar u voor een tijdje prima kunt verblijven, kunt rondslenteren, winkelen, een terras pakken, lekker uit eten gaan. Bovendien is Akkrum een dorp waar jaarlijks en met name in het zomerseizoen diverse evenementen worden georganiseerd, zoals het Mastklimmen, Slingeraap, de Fryske Dei, diverse braderieen, een Shantydag, etc...

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt