Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Seabell Watersport Makkum

4.5 van 5 (2 beoordelingen)

Seabell Watersport Makkum

4.5 van 5 (2 beoordelingen)

De jachthaven Seabell ligt op loopafstand van het historische dorp Makkum. Makkum ligt ideaal voor de watersporter die graag op het IJsselmeer, de Waddenzee en Noordzee vaart. Alle havens aan het IJsselmeer en Waddenzee liggen binnen het bereik van een dagtocht.
Binnen een half uur kunt de Lorentzsluizen bij Kornwerderzand gepasseerd zijn. Ook de bereikbaarheid van Makkum over de weg is ideaal, Vanaf de A7 (afslag 16) bent u binnen 5 minuten bij de boot. Reistijd per auto: Amsterdam ring A10 – Makkum 1 uur.

De jachthaven omvat 50 ligplaatsen, is goed geoutilleerd en biedt ruimte om werkzaamheden aan uw schip, al dan niet zelf, uit te voeren. Voor kleine klusjes die u zelf wilt doen kunt u rekenen op ons advies. De service is daarom meer dan een vriendelijk woord en een kopje koffie.
Ook beschikt de jachthaven over een watersportwinkel waar de meest voorkomende artikelen op voorraad zijn.

Jachthaven Seabell in Makkum is de mooiste thuishaven voor zeilers die graag op Waddenzee en op het IJsselmeer zeilen. Een kleine en gemoedelijke haven voor enthousiaste zeilers, vlakbij het centrum van het mooie en gezellige vissersdorp Makkum.
De jachthaven is goed geoutilleerd en de service is meer dan een vriendelijk woord en een kop koffie. Voor kleine klusjes die u zelf wilt doen, kunt u gebruik maken van gereedschap en de werkplaats. Ook rolsteigers/trappen staan ter beschikking.

Beschikbare ligplaatsen voor passanten (7)

Lengte* Breedte* Diepte* Water Stroom Prijs (per dag) incl. BTW
Ligplaats Kind 0-4jr. Per kind Per pers.
8 3.5 2.2 € 12.00 gratis gratis gratis Boek nu
9 3.5 2.2 € 13.50 gratis gratis gratis Boek nu
10 4.5 2.2 € 15.00 gratis gratis gratis Boek nu
11 4.5 2.2 € 16.50 gratis gratis gratis Boek nu
12 5 2.2 € 18.00 gratis gratis gratis Boek nu
13 5 2.2 € 19.50 gratis gratis gratis Boek nu
14 5 2.2 € 21.00 gratis gratis gratis Boek nu

* - in meters

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt