Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Sailcentre Makkum

4 van 5 (1 beoordelingen)

Sailcentre Makkum

4 van 5 (1 beoordelingen)

Sailcentre Makkum beschikt over 60 ligplaatsen, goed uitgerust met aangename faciliteiten en is aantrekkelijk vanwege zijn veilige en rustige omgeving. Met de auto is het vanaf de autosnelweg A7 vijf minuten rijden naar de haven met ruime parkeergelegenheid.
Naast vaste ligplaatsen biedt de haven ook ruimte aan passanten. Alle boxen in de jachthaven van Sailcentre Makkum hebben stroom- en water ter beschikking. In het hoofdgebouw treft u onze sanitaire voorzieningen, ruim en verwarmd aan. Daarnaast zijn er mogelijkheden om te wassen en te drogen. Met een uitgebreide voorraad essentiële scheepsonderdelen kunnen we u snel op weg helpen.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt