Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

RFU Jachtspecialist

RFU Jachtspecialist

De jachthaven bestaat uit ongeveer 170 ligplaatsen variërend in lengte van 6 tot 20 meter. De ruim in te varen boxen hebben een eigen stroomaansluiting en een gemeenschappelijk watertappunt. Parkeren kunt u bij veel ligplaatsen tot aan de boot! Wanneer u voor langere tijd met uw boot weg bent, dan kunt u uw auto veilig bij ons binnen zetten. Centraal op het terrein, aan de achterzijde van het havenkantoor, vindt u het toiletgebouw waar u gratis gebruik kunt maken van toilet en douche.

Als vaste havengast óf als passant kunt u genieten van de service die verleend kan worden op het gebied van technisch en optisch onderhoud, maar ook een plek om op een ontspannen manier zelf aan je boot te werken.

Tevens is de haven een goede uitvalsbasis om leuke autotripjes te plannen óf met de fiets onderweg te gaan. De omgeving is namelijk nog veel verrassender dan u denkt!

Komt u met een open boot of wilt u gasten onderbrengen aan de wal? Boek dan eens een kamer Op'e Koai. Dit pension, annex B & B staat aan onze jachthaven en heeft prachtige themakamers.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt