It String 9

9011TA Jirnsum

+31-85-500-8339

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Havenmeester
Kleedkamers
Tankstation
Speeltuin
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wifi
Vuilwater station
Uw ervaringen over RFU Jachtspecialist in Jirnsum delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

RFU Jachtspecialist

De jachthaven bestaat uit ongeveer 170 ligplaatsen variërend in lengte van 6 tot 20 meter. De ruim in te varen boxen hebben een eigen stroomaansluiting en een gemeenschappelijk watertappunt. Parkeren kunt u bij veel ligplaatsen tot aan de boot! Wanneer u voor langere tijd met uw boot weg bent, dan kunt u uw auto veilig bij ons binnen zetten. Centraal op het terrein, aan de achterzijde van het havenkantoor, vindt u het toiletgebouw waar u gratis gebruik kunt maken van toilet en douche.

Als vaste havengast óf als passant kunt u genieten van de service die verleend kan worden op het gebied van technisch en optisch onderhoud, maar ook een plek om op een ontspannen manier zelf aan je boot te werken.

Tevens is de haven een goede uitvalsbasis om leuke autotripjes te plannen óf met de fiets onderweg te gaan. De omgeving is namelijk nog veel verrassender dan u denkt!

Komt u met een open boot of wilt u gasten onderbrengen aan de wal? Boek dan eens een kamer Op'e Koai. Dit pension, annex B & B staat aan onze jachthaven en heeft prachtige themakamers.

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt