Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Marina Stavoren

4.5 van 5 (2 beoordelingen)

Marina Stavoren

4.5 van 5 (2 beoordelingen)

Dé familiehaven bij uitstek
Marina Stavoren is uniek gelegen tussen het IJsselmeer en de Friese Meren. Het oude elfstedenstadje Stavoren ligt op loopafstand en in het bosrijke Gaasterland is het heerlijk fietsen. De haven biedt optimale faciliteiten voor het hele gezin.

Centrale ligging
Door het grote vaargebied is jachthaven Marina Stavoren een ideale uitvalsbasis. Een tocht naar de Waddeneilanden of een dagje naar Enkhuizen of Medemblik is vanaf hier goed te doen. Maar het is ook altijd prima toeven op de Friese Meren, waar u levendige dorpen als Heeg en Sneek tegenkomt.

Eersteklas faciliteiten
Marina Stavoren biedt u goede voorzieningen. In de jachthaven heeft iedere box een stroom- en drinkwateraansluiting. Het tankstation en de afzuiginstallatie voor de bilge- en fecaliëntank vindt u voor het havenkantoor. En uw auto parkeert u op een bewaakt terrein.

In het hoofdgebouw treft u een overdekt zwembad, wasserette en een watersportwinkel. De super-markt zorgt iedere morgen voor verse broodjes. Ook jonge zeilliefhebbers worden niet vergeten. Voor hen is er een speelweide met toestellen en een overdekte ruimte met een airhockeytafel, voetbaltafel en een biljart. Bij de havenmeester huurt u een auto of een fiets. En het goed bereikbare clubhuis is een uitgelezen plek om na te praten – met een hapje en een drankje – over de belevenissen van de dag.
Op loopafstand van de haven bevinden zich camping Súdermeer en het vakantiepark Waterrijck Stavoren. Op het park huurt u landhuizen of schiphuiswoningen. Beide accommodaties zijn direct vanaf de haven te bereiken.

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt