Middelweg 15

8715ET Stavoren

+31-85-500-8009

Beschikbaarheid

Ligplaatsen/boxen: Vol

Passantenplekken Ruime beschikbaarheid

Faciliteiten

Douches
Walstroom
Restaurant
Havenmeester
Kindervoorzieningen
Kleedkamers
Afvalstation
Toiletten
Wasserette
Wastafels
Wifi
Vuilwater station
Speeltuin
Winkel
Uw ervaringen over Marina Stavoren in Stavoren delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Meest recente beoordelingen

Anoniem
Prima lokatie met een supermarkt, watersportzaak (je kan naar de stad wandelen, maar vouwfietsjes bij de hand is makkelijker). Wel erg veel muggen!
Anoniem
Stavoren niet overslaan tijdens een vaarvakantie op de Friese meren!

Marina Stavoren

4.5 van 5 (2 beoordelingen)

Dé familiehaven bij uitstek
Marina Stavoren is uniek gelegen tussen het IJsselmeer en de Friese Meren. Het oude elfstedenstadje Stavoren ligt op loopafstand en in het bosrijke Gaasterland is het heerlijk fietsen. De haven biedt optimale faciliteiten voor het hele gezin.

Centrale ligging
Door het grote vaargebied is jachthaven Marina Stavoren een ideale uitvalsbasis. Een tocht naar de Waddeneilanden of een dagje naar Enkhuizen of Medemblik is vanaf hier goed te doen. Maar het is ook altijd prima toeven op de Friese Meren, waar u levendige dorpen als Heeg en Sneek tegenkomt.

Eersteklas faciliteiten
Marina Stavoren biedt u goede voorzieningen. In de jachthaven heeft iedere box een stroom- en drinkwateraansluiting. Het tankstation en de afzuiginstallatie voor de bilge- en fecaliëntank vindt u voor het havenkantoor. En uw auto parkeert u op een bewaakt terrein.

In het hoofdgebouw treft u een overdekt zwembad, wasserette en een watersportwinkel. De super-markt zorgt iedere morgen voor verse broodjes. Ook jonge zeilliefhebbers worden niet vergeten. Voor hen is er een speelweide met toestellen en een overdekte ruimte met een airhockeytafel, voetbaltafel en een biljart. Bij de havenmeester huurt u een auto of een fiets. En het goed bereikbare clubhuis is een uitgelezen plek om na te praten – met een hapje en een drankje – over de belevenissen van de dag.
Op loopafstand van de haven bevinden zich camping Súdermeer en het vakantiepark Waterrijck Stavoren. Op het park huurt u landhuizen of schiphuiswoningen. Beide accommodaties zijn direct vanaf de haven te bereiken.


Jachthavens en ligplaatsen in de buurt