Sluit

Passant

Bij Jachthaven.nl kunt u ruim 150 jachthavens in Nederland online boeken via mobiel, tablet of laptop. Vind de juiste jachthaven, reserveer, betaal en leg aan. U kunt gelijk gebruik maken van de faciliteiten in de jachthaven! - Tarieven gelijk aan het havenkantoor, geen transactiekosten.

Ligplaats

Vraag gratis offertes aan voor ligplaatsen bij meer dan 800 jachthavens in Nederland. Zowel vaste ligplaatsen als seizoensligplaatsen. Vergelijk en vindt de beste ligplaats voor uw boot. Speciale wensen? Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Bootstalling

Stalling nodig voor uw boot? Vraag gratis offertes aan voor bootstalling bij meer dan 1000 jachthavens, scheepswerven en stallingen in heel Nederland. Zomer en winterstalling. Speciale wensen? Op de kant, in de hal, te water of in een bootshuis. Wij regelen het voor u! - Altijd laagste prijs garantie.

Sluit kaart

Jachthaven de Stormvogel

3 van 5 (2 beoordelingen)

Jachthaven de Stormvogel

3 van 5 (2 beoordelingen)

De Stormvogel is een jachthaven, waar u als jachteigenaar met plezier naar toe gaat en waar u met een vertrouwd gevoel uw schip achterlaat. Ondertussen houden medewerkers van de haven een oogje in het zeil, verplaatsen zonodig een stootwil of lijn, of zetten klapperende (dek)zeilen weer vast.

Jachthaven de Stormvogel is een haven waar zowel het gezin als de fanatieke watersporter zich thuisvoelt.

Jachthaven de Stormvogel heeft 134 ligplaatsen met water en stroom op de steigers. De havenmeester van jachthaven ‘De Vrijheid’ Rob Beute heeft zijn kantoor vaste tijden geopend en zal verder op de haven en op de Jachthaven ‘De Vrijheid’ te vinden zijn.

Uw ervaringen over Jachthaven De Stormvogel delen? Dat kan hier. Plaats een review over de jachthaven zodat mede watersporters kunnen profiteren van uw ervaring als passant of vaste ligplaatshouder.

Bekijk alle reviews en informatie reserveer uw ligplaats meteen online op Jachthaven.nl

Vaste ligplaats

Gratis offerte aanvragen

Jachthavens en ligplaatsen in de buurt